sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Dublu act umanitar al motocicliștilor B-Zones RC Buzău

Comunitatea moto B-Zo­nes RC Buzău se mobilizează vineri, 4 decembrie, să participe la o campanie de donare de sânge, ca urmare a apelului lansat de Centrul de Transfuzii cu privire la existența unei crize a donatorilor, care s-a accentuat odată cu cel de-al doilea val de Covid 19.

De altfel, într-un mesaj ­pos­tat pe pagina de socializare, reprezentanții B-Zones RC Buzău anunță că va fi o mobilizare națională a comunității de motocicliști : „Motocicliști din toată țara vor merge la Centrele de Transfuzie Sanguină din orașele lor pentru a dona sânge sau plasmă. Bonurile obținute în urma donării se vor transforma în cadouri de Moș Nicolae pentru copiii defavorizați”.

Întâlnirea motocicliștilor buzoieni la Centrul de Transfuzii este stabilită  pentru data de 4 decembrie, la ora 9.00.

„Ia-ți camarazii, colegii, cunoscuții și veniți să donăm, iar apoi depistăm familii defavorizate cu mulți copii. Bonurile obținute în urma donării se pot transforma în jucării, dulciuri, rechizite, hăinuțe, lucruri care pot aduce un zâmbet unor copii mai puțin norocoși decât ai noștri”, este mesajul motocicliștilor de la B-Zones RC Buzău.

La începutul lui noiembrie, B-Zones RC Buzău i-au ajutat pe copiii de la Centrul de Copii cu Dizabilități „Floarea Soarelui” construind pentru ei o magazie de care aveau neapărată nevoie.

loading...
error: Content is protected !!