sâmbătă, 19 septembrie 2020

DSP Buzău recomanda scenariul roșu pentru o localitate și învățământ hibrid în alte 12 localități din județ

Inspectoratul Școlar Județean Buzău a primit de la DSP Buzău situația cazurilor confirmate COVID-19, în perioada 24.08.2020-06.09.2020. Potrivit acesteia, localitatea Cernătești se află în cod roșu (scenariul online), iar localitățile Buzău, Râmnicu Sărat, Pătârlagele, Țintești, Ziduri, Tisău, Costești, Gălbinași, Măgura, Rușețu, Stâlpu, Scutelnici sunt în cod galben (scenariul hibrid, elevii vor învăța prin rotație, o parte la școală, o parte acasă, online), se arată într-un comunicat al IȘJ Buzău.

“Celelalte localități din județul Buzău sunt în cod verde și vor desfășura activități în sala de clasă cu respectarea Ordinului comun al Ministerului Educației și Cercetării și al Ministerului Sănătății pentru stabilirea unor măsuri de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS CoV 2 în instituțiile/unitățile de învățământ, nr. 5.487/1.494/31.08.2020.

Pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 Consiliile de administrație ale tuturor unităților de învățământ din județul Buzău vor transmite deciziile lor cu privire la scenariile adoptate, care vor fi avizate de ISJ Buzău și aprobate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Buzău”, anunță biroul de presă al Inspectoratului Școlar.

CITESTE SI Care este situatia epidemiologica in judetul Buzau in baza careia va putea incepe noul an scolar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!