Monden

Două vedete iUmor, pe aceeași scenă la Buzău

Edi Vacariu și Gabriel Gherghe sosesc la Buzău pentru un duo umoristic de excepție, în loca-ția buzoiană Bhava, situată lângă Prefectura Buzău.

Gabriel Gherghe

Amândoi și-au încercat norocul pe scena de la iUmor și au reușit să smulgă simpatia și aplauzele juraților și a celor de acasă, adjudecându-și locuri fruntașe din showul de divertisment. Edi Vacariu a fost chiar câștigătorul sezonului 8 iUmor al anului 2020. Din cei 11 concurenți ajunși în ultima fază a competiției, el a reușit să-i convingă pe cei de acasă să-i acorde votul suprem și a plecat acasă cu cecul de 20.000 de euro, dar și cu un mare plus de popularitate.

Celălat partener de scenă, Gabriel Gherghe, se află de 8 ani pe scenele de stand-up comedy și a câștigat locul întâi la cel mai prestigios festival de gen, Stand-up Fest Brașov 2014, și câștigat locul trei în finala primei ediții iUmor de anul trecut, iar în ultimele ediții a fost invitat special al emisiunii. În ultimii ani a susținut peste 400 de

Edi Vacariu

spectacole, majoritatea cu casa închisă, în cele mai mari orașe din țară, dar și în Anglia, Italia, Belgia, Olanda, Germania, Cipru și Luxemburg. Fost corporatist, Gabriel Gherghe spune că a ştiut că vrea să facă stand-up comedy toată viaţa, imediat după primul spectacol pe care l-a susţinut.

La Buzău, Edi Vacariu și Gabriel Gherghe vor îmbina talentul cu experiența proprie de la showul iUmor și vor dovedi că împreună sunt cel mai tare cuplu de comedianți ai momentului. Momentul adevărului este 21 mai, sâmbătă – într-o zi de sărbătoare, când îi cinstim pe Sfinții Împărați Constatin și Elena -, iar locația show-ului este Bhava, cu începere de la ora 20.00.

Articole similare