luni, 01 martie 2021

Două handbaliste ale Gloriei, convocate la lotul național

Selecționerul echipei naționale de handbal feminin, Adrian Vasile, a anunțat lista sportivelor convocate la cea de-a doua reunire a lotului din acest an, care va avea loc mâine, după disputarea etapei a 11-a din Liga Națională. Din lotul naționalei feminine fac parte și două jucătoare de la Gloria, extrema Ana Maria Iuganu și interul Alina Ilie. Stagiul va avea loc la București, în perioada 23-27 februarie, și va fi condus de antrenorul secund Bent Dahl, în contextul în care selecționerul Adrian Vasile se află în izolare. Pentru această acțiune au fost convocate 20 de jucătoare:

• Portari: Diana Ciucă, Daciana Hosu, Elena Șerban.

• Linia de 9 metri: Eliza Buceschi, Alina Ilie, Cristina Laslo, Cristina Neagu, Gabriela Perianu, Anca Polocoșer, Andreea Popa, Laura Popa, Laura Pristăvița.

• Extreme: Nicoleta Dincă, Cristina Florică, Ana Maria Iuganu, Laura Moisă, Andra Moroianu.

• Pivoți: Raluca Băcăoa­nu, Lorena Ostase, Crina Pintea.

Între 19 și 21 martie, ,,tricolorele” vor lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Turneul va avea loc în Muntenegru, România urmând să întâlnească ­națio­nala țării-gazdă, campioana europeană Norvegia și Thailanda. Se va juca sistem fiecare cu fiecare, iar primele două echipe vor merge la Olimpiadă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!