Monden

Dora Ungureanu a îmbrăcat rochia de mireasă

Fericire la cote maxime! Asta se poate deduce atunci când vezi fotografiile de la nunta Dorei Ungureanu și a lui Florin Ioniță, cei doi tineri care și-au unit destinele în fața a sute de prieteni și membri ai familiei. După un an de logodnă și două petreceri amânate din cauza pandemiei, Dora și-a văzut în sfârșit visul împlinit, acela de a purta rochia albă de mireasă și de a merge în fața altarului pentru a deveni ,,doamna Ioniță”.

În cea mai importantă zi din viață, cei doi au zâmbit și s-au bucurat, alături de părinți, prieteni de scenă și cunoștințe, la o petrecere ce a ținut până târziu în noapte. Evenimentul a avut loc la cel mai mare cort de petreceri din municipiu, Cris­tinne Ballroom, unde invitații au dansat și s-au bucurat de meniul tradițional atent ales de miri, că să aibă energie toată noaptea.

Dora a optat pentru voal, perle, pietre și fulgi, atât ca accesorii ale rochiei de mireasă, cât și la coroniță și la buchet, mergând pe linia elegantă. În ton cu ea a fost și ținuta mirelui, Florin alegând să poarte papion și costum negru. Nașii, Cătălin și Ana-Maria, prieteni vechi ai mirilor, au adus o notă de culoare la eveniment, marcând seara cu note de bleu, turcoaz, maron și argintiu. Nunta a urmat toate datinile stră­bune, Dora fiind luată de acasă de ginerică și de naș, cu alai muzical.

Seara, la petrecere, i-au făcut o surpriză și au marcat evenimentul majoritatea celor cu care Dora colaborează în industria mu­zicală locală: Diana Ioniță, Simona Bănică, Andreea Merișan, Irina Croitoru și mulți alții, petrecând ală­turi de frumoasa mireasă la hore și sârbe. ,,Mulțumim tuturor celor care au trăit emoțiile serii alături de noi, celor ce s-au bucurat cu noi și celor ce au fost cu adevărat prezenți, atât fi­zic, cât și sufletește, la petrecerea noastră! Mulțu­mim din suflet pentru profesionalism tutu­ror colaboratorilor! Sunteți în inima mea!“, a fost mesajul transmis după nuntă de către artistă care, probabil, după atâtea zile de organizare a evenimentului pe care și l-a visat de mică, a evadat câteva zile într-o minivacanță, să își încarce bateriile pentru cei care vor petrece la nunțile la care va cânta.

Dora Ungureanu s-a logodit cu Florin Ioniță cu un an în urmă, pe 16 martie, după șase ani frumoși de relație. Nași acum și martori atunci le-au fost DJ Cătălin Ioniță și soția sa, Ana-Maria, make-up artist în Buzău.

Articole similare