ActualitateCultură

Dora Gaitanovici și Bianca Mihai, vocile magice ale celei de-a doua zile a Festivalului „Buzăul lui Marghiloman”

Ziua cu numărul doi a Festivalului lui Marghiloman va începe cu Rockabella, o trupă care îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă.

Tot în ziua a doua, așa cum a spus și directorul artistic al festivalului buzoian, Mircea Anghel, Dora Gaitanovici, Codruț, Dante, Dani, Denis sunt parte din „Buzăul lui Marghiloman” și „acesta va fi întotdeauna casa lor și locul în care ușa le este deschisă mereu”. Pe 15 iulie îl veți descoperi și pe Dimitrie, de care organizatorii s-au  îndrăgostit iremediabil. Va fi o întâlnire specială, de care spectatorii se vor bucura din plin”.

Bianca Mihai ne încântă, de asemenea, pe 15 iulie,  cu talentul, farmecul și glasul ei magic.

„Bianca reprezintă acel tip de artist solar pe care-l iubești de la prima întâlnire și pe care ți-ar plăcea să-l revezi cât mai des. Aflat în plin proces de creație muzicală, Bianca aduce în premieră pe scena festivalului nostru câteva dintre melodiile ei de suflet, iar noi suntem nerăbdători să o primim cu brațele deschise acasă”,  mai spun organizatorii.

Pe 15 iulie ne vom bucura și de prezența trupei „The Kryptonite Sparks”.

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Foals, Black Sabbath și Pink Floyd.

Ei sunt influențați de curentele englezești ale anilor ’70, la care se adaugă vibe-uri moderne și groove livrat cu determinare; live-ul este mediul în care The Kryptonite Sparks își dezvăluie întregul potențial. Variantele live ale pieselor se împletesc cu visuals și scenografie într-un show complet și engaging.

Articole similare