Monden

Dora Gaitanovici, în galeria selectă de invitați ai Irinei Rimes la primul concert exclusiv online

Primul concert online al Irinei Rimes a avut loc miercurea trecută și a putut fi urmărit live pe PROTVPlus.ro și pe platformele de social media ale grupului PRO, desfășurându-se pe durata a trei ore. În tot acest timp, PROTVPlus.ro a fost gazda unui maraton muzical de neuitat pentru fanii Irinei Rimes, primul ei concert exclusiv online fiind urmărit de peste 500.000 de oameni. Printre invitații celebrei artiste de peste Prut s-a numărat și buzoianca Dora Gaitanovici, fosta finalista a Irinei în sezonul trecut de la Vocea României.

În primele minute, toți cei care au urmărit concertul au avut ocazia să afle povestea Irinei și piedicile prin care a trecut înainte de a ajunge în topurile radio și antrenor la showul aflat în căutare de talente muzicale. „A fost un moment de referință al carierei mele. Un proiect deloc ușor dus până la capăt cu mare succes, o echipă unită și pasionată, profesioniști în muncă lor și oameni frumoși la suflet. Mă bucur mult că am avut ocazia să împărtășesc această experiență cu o echipă de peste 100 de oameni și cu un număr atât de mare de spectatori. N-am visat niciodată să am peste 500.000 de oameni care să privească în timp real un concert de-al nostru. Mulțumesc invi­taților mei care au venit cu sufletul deschis. Urmează turneul Cosmos. Așteptați-ne la voi acasă!”, a dezvăluit artista.

Pe aceeași scenă cu Andra, Horia Brenciu, Inna sau Dan Teodorescu

Premiera digitală difuzată pe platforma PRO TVplus.ro, dar și pe o serie de canale de social media, a atras peste 114.000 de reacții în mediul online, iar peste 265.000 de utilizatori s-au bucurat de videoclipurile apărute care surprindeau momentele de muzică live de pe scenă.

În timpul evenimentului, alături de Irina Rimes au urcat pe scenă Horia Brenciu, Andra, INNA, Alina Eremia, The Motans, Guess Who, Dan Teodorescu (Taxi), Raluka, Nika, dar și fosta finalistă de la Vocea României, Dora Gaitano­vici. Buzoianca a cântat alături de fosta antrenoare melodia „Când s-o împărțit norocul”, amintindu-și cu drag de momentul când a mai cântat această piesă la “Vocea României”.

„Irina este un om ­mi­nunat, iar premiul meu cel mai mare este o prietenie pe viață cu ea. Voi ține cu dinții de acest om, de la care învăț și de care mă minunez tot timpul. Irina este o formă de energie efectiv, este suflet și talent într-o formă de om. Este plină de idei, este foarte deschisă, ne-a format o familie, nu o echipă. Ne-a dat încredere, ne-a ajutat! Irina este marea mea ­re­velație din contextul acestui concurs!”, declara buzoianca la Vocea României.

Articole similare