miercuri, 05 august 2020

Dora Gaitanovici, alături de Alexandra Stan, Lidia Buble și Irina Rimes în campania „Fii vedeta lor, adoptă!”

Mai multe vedete autoh­tone își folosesc notorietatea, dându-și mâna într-o campanie ce militează pentru adopția animalelor fără stăpân. Alături de vedete pre­cum Alexandra Stan, Irina Rimes, Amna, Lidia Buble,  Ana Baniciu sau Liviu Teodorescu, buzoianca Dora Gaitanovici a acceptat să promoveze campania „Fii vedeta lor! Adoptă!” derulată de Big Hearts Society.

Astfel, începând de săptă­mâna trecută, buzoia­nca face tot posibilul să îi găsească cățelușei Brandy cea mai bună căsuță și cel mai bun stăpân. „Brandy face parte din proiectul Romanian Prison Dogs Program, iar pentru adopția ei așteptăm mesajele voastre în privat! Dora Gaitanovici se alătura campaniei noastre âfiivedetaloradopta! Romanian Prison Dogs Program este primul proiect din România de asistență psihologică și terapie asistată de ­ani­male salvate, destinat persoanelor private de libertate. Proiectul este inițiat și susținut de Penitenciarul Jilava, Pet Stuff , Clubul Câinilor Utilitari și Big Hearts Society”, se arată în mesajul care însoțește fotografia Dorei Gaitanovici alături de Brandy.

2019, un an perfect pentru Dora

Big Hearts Society este o asociație non-profit înființată în anul 2017 care „crede în pu­terea inimilor mari care bat în același timp pentru o lume mai bună, în puterea oamenilor de a salva orice animal și în puterea animalelor de a ne salva pe noi, oamenii”. Big Hearts Society are ca obiective principale identificarea, salvarea și sprijinul oferit animalelor domestice fără stăpân și animalelor sălbatice supuse relelor tratamente, a animalelor bolnave sau a animalelor cu diferite handicapuri.

Reamintim că Dora Gaitanovici a încheiat anul 2019 în forță, cu primul ei single, realizat în colaborare cu artistul What’s Up. Piesa „Eu te las“ a fost realizată de Irina Rimes, iar clipul a fost filmat la ­Pe­nitenciarul Jilava. Pe Youtube, piesa a strâns deja 540 de mii de vizualizări. Tot anul trecut, Dora a devenit studentă la Conservator, unde vrea să se pregătească pentru realizarea de spectacole de musical. Buzoianca are în palmares premii și participări la Cerbul de Aur, Festivalul de la Mamaia și Vocea României.

loading...
error: Content is protected !!