Monden

Doar speculații? Irina și Răzvan Fodor, la un pas de despărțire

Irina Fodor și Răzvan Fodor par să aibă probleme în paradis, spun jurnaliștii din presa centrală. De când buzoianca s-a întors din America Express, aceasta este extrem de distantă. Nici soțul ei nu pare să fie activ. Totul pare să fi început de când Irina Fodor a fost acasă la Ștefan Bănică Jr.

Conform cancan.ro, treburile par să nu meargă așa de bine în familia Fodor. De mai bine de două săptămâni, Irina s-a întors din America Express, dar nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare. Prezentatoarea de la „Dancing on ice: Vis în doi” s-a distanțat brusc de fanii săi. Dat fiind că și Răzvan i-a urmat exemplul, internauții au început să speculeze că cei doi au probleme în cuplu.

Lipsa de activitate în online a cuplului Irina și Răzvan Fodor ar fi doar un indiciu cum că ei ar fi aproape de divorț. Cu ceva vreme în urmă, buzoianca a mărturisit că soțul ei preferă să doarmă pe canapea decât în pat cu ea. De asemenea, nu trebuie să uităm nici episodul cu Ștefan Bănică Jr, care este posibil să-i fi afectat pe amândoi. „Să fie episodul cauza unei posibile rupturi?”, se întreabă jurnaliștii de la cancan.ro.

Reamintim că, în urmă cu câteva luni, Irina Fodor a fost surprinsă de paparazii în timp ce intra în casa lui Bănică. Cei doi colegi de platou și-au petrecut câteva ore bune în casa cântărețului, timp în care Lavinia Pârva, soția lui, nu era acasă. Pe vremea aceea, amândoi erau prezentatori la „Dancing on ice: Vis în doi”, așa că poate au repetat în vila „Regelui rockului din România”. După acel episod, cei doi s-au purtat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Ștefan Bănică Jr. a plecat în turneu, Lavinia Pârva nu a mai zis nimic, iar episodul s-a încheiat și pentru presă.

Articole similare