Actualitate

VIDEO | Direcția Generală Anticorupție lansează Campania națională de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru”

Serviciul Județean Anticorupție Buzău a declanșat campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, pe care o va desfășura până la finele acestui an. Este o activitate ce se desfășoară la nivel național pentru promovarea integrității funcționarilor Ministerului Afacerilor Interne, precum și în scopul conștientizării personalului MAI și a cetățenilor cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție și importanța semnalării acestora.

„Campania este organizată în acord cu preve- derile Ordinului ministrului Afacerilor Interne nr. 62/13 iunie 2018 privind organizarea și desfășurarea activităților de prevenire a corupției și de educație pentru promovarea integrității în cadrul MAI, iar lansarea acesteia este inclusă în rândul evenimentelor care marchează data de 30 mai – Ziua Aniversară a Direcției Ge- nerale Anticorupție – 16 ani de activitate”, transmite comisar-șef de poliție Sorin Manolescu, șeful Serviciului Județean Anticorupție (SJA) Buzău.

Până în momentul de față, au fost realizate activități de selecție a grupului – țintă, avându-se în vedere valorizarea perso- nalului MAI și, în același timp, relația cu cetățeanul, atât în ceea ce privește personalul cu funcții de conducere, cât și de execuție din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne. „Prin această inițiativă, considerăm că putem contribui la consolidarea integrității și, implicit, a încrederii cetățenilor în serviciile prestate de angajații Ministerului Afa- cerilor Interne, instituție esențială pentru buna func­ționare a societății”, mai transmite șeful SJA Buzău.

Articole similare

error: Continut protejat!!