joi, 04 martie 2021

Direcția de Sănătate Publică: două decese și 66 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2

În ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 66 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 (35 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și un pacient a fost diagnosticat într-o unitate sanitară din alt județ), transmit reprezentanții Direcției de Sănătate Publică. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 1 an și 84 de ani. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Potrivit aceleiași surse, au fost înregistrate 2 decese în rândul pacienților confirmați COVID-19 astfel:

  • DECES NR. 203: pacientă în vârstă de 82 de ani se prezintă la UPU a SJU Buzău cu simptomatologie respiratorie. Este testată și confirmată cu SARS CoV-2 și transferată la Spitalul Râmnicu Sărat. Evoluția clinică este nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: fibrilație atrială, diabet zaharat tip II.
  • DECES NR. 204: pacient în vârstă de 89 se prezintă la UPU a SJU Buzău cu simptomatologie respiratorie. Este testat și confirmat cu SARS CoV-2 și transferat la Spitalul Râmnicu Sărat. Starea sa de sănătate se agravează și survine decesul. Comorbidități: demență senilă, boala Parkinson, cardiostimulare permanentă, diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială.
    În aceste condiții, astăzi, 20 decembrie, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:
  • 204 decese Covid-19 de la începutul pandemiei;
  • 784 persoane aflate în izolare la domiciliu.
  • 7861 persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei;
  • 6728 persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei;
  • 875 persoane în carantină la domiciliu;

 

loading...
error: Content is protected !!