duminică, 28 februarie 2021

Direcția de Sănătate Publică Buzău: două decese și 50 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV- 2

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 50 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV- 2 (25 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și 2 pacienți au fost diagnosticați în unități sanitare din alte județe). Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 5 luni și 82 de ani. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Potrivit aceleiași surse, astăzi, 24 decembrie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

  • 8028 persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei;
  • 6956 persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei;
  • 214 decese Covid-19 de la începutul pandemiei;
  • 895 persoane în carantină la domiciliu;
  • 715 persoane aflate în izolare la domiciliu.

Direcția de Sănătate Publică a mai confirmat astăzi și două decese în rândul pacienților confirmați COVID-19:

  • DECES NR. 213: pacientă în vârstă de 46 de ani se prezintă la UPU a SJU Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este testată și confirmată cu SARS CoV-2 și transferată la Spitalul Râmnicu Sărat pe secția ATI. Evoluția clinică este nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: lupus eritematos, obezitate, hipertensiune arterială.
  • DECES NR. 214: pacient în vârstă de 81 de ani se prezintă la UPU a SJU Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este testat și confirmat cu SARS CoV-2 și transferat pe secția ATI. Evoluția clinică este nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: insuficiență cardiacă congestivă, boala coronariană ischemică.

loading...
error: Content is protected !!