joi, 25 februarie 2021

Direcția de Sănătate Publică Buzău: două decese și 30 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 30 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2(7 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și 3 pacienți au fost diagnosticați în unități sanitare din alte județe).  Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 23 și 83 de ani.  Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Direcția de Sănătate Publică a  înregistrat și două decese în rândul persoanelor confirmate COVID-19 astfel:

  • DECES NR. 205: pacient în vârstă de 76 de ani simptomatic, se prezintă la camera de gardă a Spitalului Râmnicu Sărat. Este testat și confirmat cu SARS CoV-2 și internat pentru tratament specific. Evoluția clinică este nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate grad II, adenocarcenom de prostată, neoplasm de colon operat. 
  • DECES NR. 206: pacientă instituționalizată în vârstă de 93 de ani este testată conform metodologiei și confirmată cu SARS CoV-2. Este internată la Spitalul Râmnicu Sărat cu evoluție clinică nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: insuficiență cardiacă cronică decompensată, fibrilație atrială cronică, ateroscleroză cerebrală.

În aceste condiții, astăzi, 21 decembrie, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău prezentată de Direcția de Sănătate Publică este următoarea:

  • Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 206;
  • Număr persoane în carantină la domiciliu: 859;
  • Număr persoane aflate în izolare la domiciliu: 752. Număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 6786 ;
  • Număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 6786 ;
  • Număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 7891.

loading...
error: Content is protected !!