ActualitateEducație

Dialog cu seniorii despre afecțiuni dermatologice

În data de 7 februarie, la centrul „Iazul Morilor”, începând cu ora 18.00, va avea loc evenimentul „Seri împreună”, în cadrul căruia se va discuta despre cum să ne îngrijim pielea, cel mai mare organ al corpului nostru , primul care intră în contact cu elementele înconjurătoare și îndeplinește numeroase funcții.

La întrebarea „Tu cum ai grijă de cel mai mare organ al corpului tău?”, care reprezintă și tema discuțiilor, va avea răspunsuri  invitatul întâlnirii, medicul primar dermato-venerologie de la Centrul Medical Medinvest Andi Cristian Rizoiu, alături de Oana Gheorghiu, farmacist drd. coordonator Maxifarma. Ei vor vorbi despre afecțiunile dermatologice apărute pe fond de stres sau al vremii reci și uscate, despre cum putem să depistăm la timp alunițele cancerigene și să prevenim apariția unor complicații la nivelul pielii.

Înscrieri pentru participarea la eveniment se fac la nr. de tel.: 0758847916/0744435521, de luni până miercuri, între orele 9.00-16.30.

Cu siguranță va fi o seară în care vom afla răspunsuri la toate întrebările care ne preocupă și curiozitățile legate de piele , oferite de domnul doctor Rizoiu Andi Cristian”, spune Oana Gheorghiu pe pagina sa de socializare, făcând precizarea că „pielea acționează ca o barieră, protejând corpul de factori externi, cum ar fi umezeala, frigul și razele ultraviolete, precum și bacteriile, virusurile și substanțele toxice”.

 

Articole similare