Actualitate

DGASPC Buzău caută 20 de asistenți maternali pentru formare și angajare

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, în cadrul proiectului TEAM-UP: progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor, identifică și formează un număr de 20 de asistenți maternali profesioniști, în vederea angajării.

Obiectivele proiectului sunt creșterea calității sistemului de asistență socială prin dezvoltarea unui set de proceduri de lucru destinat activității desfășurate de asistenții maternali, prin susținerea unui program de formare profesională, elaborat în cadrul proiectului și destinat specialiștilor în domeniu și prin crearea unei platforme digitale la nivel național ce va conține module esențiale de educație digitală, dar printre obiectivele proiectului se numără și creșterea numărului de asistenți maternali la nivelul comunității.

Cei care vor să devină asistenți maternali specialiști trebuie să fie persoane fizice, atestate în condițiile legii, care asigură prin activitatea pe care o desfășoară la domiciliu, creșterea, îngrijirea și educarea copiilor.

Mai multe informații se pot obține de la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, din municipiul Buzău, str. Bistriței nr.41-Serviciul Monitorizare sau Serviciul Resurse Umane, telefon 0238711051, interior 117 sau 145.

Articole similare