Politic

Dezastru pentru useriști la Convenția Municipală USR-PLUS

Dezastru pentru fosta organizație municipală a Uniunii Salvați România la alegerile interne de vinerea și sâmbăta trecută, de la Convenția Municipală a USR-PLUS: doar trei din cei zece membri ai Biroului sunt foști membri USR. De asemenea, Laurențiu Belizan, candidatul USR la funcția de președinte pe municipiu, nu a prins loc în structura de conducere municipală a USR-PLUS.

Componența Biroului Municipal USR-PLUS este următoarea: Denisa Çoban, președinte; Ovidiu Dașu, prim-vicepreședinte; Costel Ovidiu Caragea, Florin Drăgulin și Cosmin Irimia, vicepreședinți; Cătălin Citrea, Gîrjobu Irina, Liviu Bănică, Marius Ioniță, Florinel Ion, Marian Gheorghiță, Nicolae Ciprian și Florin Stanciu, membri. Dintre aceștia, doar ultimii trei provin din fostul USR.

Cu maximă probabilitate, situația se va repeta și la sfârșitul acestei săptămâni, când este programată Convenția Județeană, pe parcursul căreia vor fi aleși membrii Biroului Județean și va fi stabilită componența delegației la Convenția Națională.

„Anul trecut, peste 80% din membrii USR și PLUS au votat pentru fuziune, pentru a construi un partid puternic, care să devină principalul partid reformator din România, având un obiectiv clar definit – modernizarea. Am reușit împreună să aducem oameni noi în administrația locală, în Parlamentul României, în echipa de guvernare. Vineri și sâmbătă au avut loc alegerile în filiala municipală a USRPLUS, după ce în ultimele două săptămâni au fost alese echipe noi in celelalte filiale din județul Buzău. Am închis alegerile din filialele locale, urmând ca peste o săptămână să avem o noua echipă la conducerea filialei județene. Vreau să îi felicit pe colegii din noua echipa a organizației municipale, unde avem cei mai mulți membri, dar și cele mai îndrăznețe obiective pentru perioada următoare”, a scris pe Facebook președintele organizației județene PLUS Buzău, Mihai Răzvan Moraru, care, după alegerile de la organizația muncipală USR-PLUS, pleacă cu un avantaj important la Convenția Județeană în cursa pentru președinția formațunii.

Articole similare