Actualitate

Desert din ciocolată, retras de la vânzare din mai multe magazine

Producătorul de lactate Alois Müller GmbH & Co.KG recheamă produsul Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos (24649 VM Vegan Mousse Schoko) (2 x 70 g), ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor, după cum transmite Autoritatea Națională Sanitară veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte. Pentru persoanele care nu au astfel de probleme, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții. Produsele au fost comercializate în lanțurile de magazine Kaufland, Carrefour, Cora și Auchan din toată țara. Sunt afectate doar următoarele date limită de consum:

  • Müller Vegan Mousse de ciocolată (2 x 70 g)
  • Data limită de consum 13.05.2023
  • Data limită de consum 27.05.2023

„Rugăm persoanele care suferă de alergii să se abțină de la consumul produselor enumerate mai sus cu data limită de consum menționată și să returneze produsele respective la punctul de vânzare de unde l-au achiziționat. Produsul va fi rambursat, în baza bonului fiscal. Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG. își cere scuze în mod expres pentru neplăcerile create și mulțumește tuturor clienților și consumatorilor pentru înțelegere”, transmite ANSVSA, într-un comunicat.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker