Sport

Decepție de week-end. Gloria, doar remiză cu Ceahlăul

Gloria nu a reușit să lege două victorii într-o săptămână, remizând, în această seară, cu Ceahlăul Piatra Neamț, 1-1.

Buzoienii au început bine partida, având oportunitatea de a deschide scorul chiar din minutul 2, după o lovitură liberă bătută bine de Dumitrache. Mingea șutată de acesta s-a oprit, însă, în transversală. O bară au avut și moldovenii, un sfert de oră mai târziu, după un contraatac finalizat de Cortelezzi.

Golul de 1 la 0 a venit pe final de repriză, dintr-o lovitură de pedeapsă dictată în urma unui fault comis de Neicuțescu la Mihaiu. A înscris sigur Marko Pervan, croatul trimițând portarul, din fentă, în colțul opus.

De menționat că Buzăul a avut două accidentări în primul mitan, Andrei Prepeliță fiind nevoit să uziteze de două dintre cele trei pauze de schimbare prevăzute de regulament. Trebotic și Sălceanu au fost înlocuiți de către Șerban și Pârvulescu.

La reluare, oaspeții au mizat mai mult pe cartea atacului, prilej bun pentru fotbaliștii echipei din Crâng să speculeze spațiile largi lăsate de o echipă care foța egalarea. Gloria a avut o situație imensă de a majora scorul, după o acțiune în viteză semnată de Vali Dumitrache, în banda dreaptă. Pasa acestuia cu exteriorul  nu l-a găsit, din păcate, pe Angelov, singur în careul de 16 metri, fiind interceptată in-extremis de Vișinar.

Dacă Gloria n-a reușit să majoreze scorul, a egalat Ceahlăul. Forizs s-a înălțat dintr-un buchet de jucători, la șase metri de poarta lui Greab, reluând în plasă centrarea lui Albino.

În ultimele zece minute, oaspeții au evoluat cu un om în minus, după eliminarea lui Neicuțescu. Buzăul nu a reușit să profite de avantajul superiorității, astfel că trebuie să se mulțumească doar cu o remiză.

  • Gloria Buzău: Alexandru Greab – Diego Ferraresso, Kamil Wiktorski, Alin Dobrosavlevici, Robert Sălceanu (41’ Sergiu Pîrvulescu), Dinko Trebotic ( 29 Ionuţ Şerban), Viktor Angelov (76’ Cristian Dumitru), Marko Pervan (76’ Bogdan Brîncoveanu), Matei Tănasă (76’ Adi Chică-Roşă), Andreas Mihaiu, Valentin Dumitrache.
  • Rezerve neutilizate: Norbert Haymamba – Dimitrios Patapis, Idan Golan, Diogo Izata.

Cu 22 de puncte după treisprezece meciuri, Gloria e pe locul 5 în clasament, la numai trei lungimi de Concordia, Ceahlăul și Dumbrăvița.

 

 

Un comentariu

  1. Lot de județeană ce sa le facă Prepe ,la iarna afara ,nu nici -un respect ptr culorile Gloriei!

Articole similare