Monden

De Crăciun, DJ Adrian Șaguna vine acasă

După concertele estivale și lansările hit-urilor de toamnă, DJ Șaguna se retrage acasă, iar de Crăciun le va mixa celor care îndrăgesc evenimentele de clubbing.

În prima zi a sărbătoilor de iarnă, chiar pe 25 decembrie, luni, de la ora 21.00, DJ Adrian Șaguna va trece la platane în Club Caffe, cu energie multă pentru buzoienii care i-au fost alături încă de la începutul carierei. „Lume, lume, vești bune aduce perioada aceasta minunată! De Crăciun vă așteptăm cu voie bună, chef de distracție și un eveniment fain, un party de neuitat alături de DJ Șaguna, acasă, pentru buzoieni!”, a fost mesajul transmis de organizatori. Până la Crăciun, DJ Șaguna va mai mixa pentru prima dată la un club renumit din Rm.Vâlcea, Club Stephany, în cadrul fenomenului Hypnotized, pe 24 noiembrie, alături de Tomy Deejay și Chris-Teet. „Vom ține vibe-urile ridicate până în zorii zilei!”, este promisiunea organizatorilor evenimentului din Râmnicu Vâlcea.

Și pentru că la radio și-a consolidat cariera de DJ, buzoianul Șaguna s-a bucurat, la începutul acestei luni, de evenimentul care a marcat împlinirea a 95 de ani de la înființarea Radio România Actualități, din echipa căruia face parte de 14 ani. „95 de ani de istorie, cultură și bun gust, 95 de ani de când dai ora exactă, la mulți ani, Radio Romania și colegilor mei! De 14 ani… parte din istoria ta!”, a scris cu mândrie pe rețelele de socializare Adrian, cel ce este radio show host și DJ la Radio3Net „Florian Pittiș”.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker