Monden

De ce s-a retras Laurențiu Cazan la Buzău

Mulți s-au întrebat de ce s-a retras Laurențiu Cazan din lumina reflectoarelor. Acesta se numără printre artiștii Generației de Aur care preferă să stea cât mai departe de lumea zbuciumată a showbiz-ului.

Potrivit spuselor lui, cântărețul nu se mai regăsește în vremurile în care trăim, dar nici în agitația din București, motiv pentru care a decis să se retragă acasă, la Buzău. Într-un interviu recent, Laurențiu Cazan a spus că a dorit să se retragă la Buzău, dar mai merge ocazional și în Olanda, țară a cărei cetățenie o are de ani de zile.

Celebrul cântăreț este supărat că societatea în care trăim s-a degradat foarte mult. Vedeta anilor ’80 este de părere că lumea e interesată mai mult de cancanuri. Buzoianul dă de înțeles că nu se mai regăsește în aceste vremuri și o spune atât în calitate de cetățean român, dar și de cetățean olandez. Asta l-a făcut să se retragă ușor-ușor din lumina reflectoarelor, dar și  să stea cât mai departe de agitația din București, mutându-se la Buzău.

„Occidentul acesta și toată civilizația aceasta occidentală, care prin fundamentul ei a avut un ascendent extraordinar de puternic, și la Primul Război Mondial și în al doilea, a adus și lucruri mai puțin bune. Adică moralitatea asta, care a fost o forță enormă și în Primul Război Mondial și în Al Doilea Război, este și acum la mare trecere, și în ziua de azi. Uite în ce societate trăim… Îți spun și ca cetățean român, și ca cetățean olandez, pentru că am dublă cetățenie”’, a declarat Laurențiu Cazan, pentru viva.ro.

Laurențiu Cazan este, așadar, supărat pe societatea în care trăim și susține că, în momentul de față, există un gol imens în ceea ce privește educația, cultura și iubirea. „Stai și te crucești! Este un gol al formației istorice educaționale. Un gol imens cultural, un gol imens de iubire. Este un gol imens de adevăr. Iată, trăim aceste vremuri!”, a declarat Laurențiu Cazan, pentru viva.ro.

În același timp, îndrăgitul interpret a ajuns la concluzia că oamenii sunt mai interesați de viața lui personală, decât de muzica lui, lucru care-l dezamăgește profund. „Stau și mă gândesc pe cine mai interesează ce am făcut eu, Laurențiu Cazan, că am divorțat? Atunci vă meritați soarta! Aici suntem! Aici s-a ajuns”, mai spus artistul, care se simte cel mai bine acasă, retras, la Buzău.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker