Monden

De ce s-a despărțit Dodo de tatăl copilului său

Nu mai este un secret pentru nimeni că Dodo și tatăl copilului său, Liviu Kevin, nu mai formează un cuplu, însă artista a vrut să explice motivele reale din cauza cărora ea și fostul său partener nu-și mai vorbesc. Astfel, vedeta a oferit detalii în exclusivitate la Antena Stars și a lămurit ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Liviu Kevin. S-au vehiculat fel și fel de teorii în legătură cu această despărțire, însă buzoianca a vrut să detalieze cauzele separării dintre ea și tatăl copilului, astfel că a expus fără perdea ­pro­blemele pe care le-a avut în cuplu și care au determinat-o să pună punct și să se mute chiar în orașul său natal, acasă, la Râmnicu Sărat, la mama sa.

Încă de la începutul lunii iunie motivul separării dintre Dodo și Liviu Kevin stătea sub semnul între­bării, astfel că fanii artistei erau curioși să afle ce s-a întâmplat, de fapt, între cântăreață și tatăl copilului ei. Din acest motiv, viitoarea mămică a lămurit politicos situația și a explicat, în exclusivitate la Antena Stars, care este motivul real al rupturii.

Dodo a urmat cu grijă firul poveștii și a încercat să nu omită niciun aspect, explicând că problemele dintre ei au început, de fapt, în momentul în care tânăra a dorit să se mute la mama sa, având nevoie de mai multă relaxare, căci mai are puțin și va aduce pe lume primul său copil. De asemenea, viitoarea mămi­că a dezvăluit că tatăl copilului ei, Liviu Kevin, nu prea a fost de acord cu acest aspect, însă, totodată, a recunoscut că și înainte de acest incident au avut mai multe neînțelegeri și existau foarte multe certuri în relația lor, din cauza faptului că sarcina a schimbat-o foarte mult pe tânăra viitoare mămică, care a devenit extrem de sensibilă.

„Eu, de când am rămas însărcinată, m-am schimbat din toate punctele de vedere și am pus pe primul loc copilul. Am devenit emotivă, foarte sensibilă, mă certam cu Liviu din orice, devenisem foarte ­iritată de absolut orice se întâmpla în jur și am simțit nevoia să fiu lângă mama, să fiu în casa în care am copilărit și am crescut. El nu a fost de acord cu chestia asta și între timp ne-am certat puțin și acum nu mai vorbim”, a spus Dodo la Antena Stars.

Deși buzoianca a spus că nu mai vorbește cu Liviu, totuși acesta o mai contactează pe mama copilului său, pentru a vedea cum se simte atât ea, cât și bebelușul ce urmează să vină pe lume curând. „Mă sună în fiecare zi, mă întreabă dacă suntem OK, dacă avem nevoie de ceva, dar nu știu de ce simt nevoia să evit, să fiu puțin singură. Mă consider puternică, am familia alături, e Dumnezeu care e totdeauna cu mine”, a spus Dodo.

Articole similare