Sănătate

De ce persoanele diagnosticate cu diabet au nevoie de un glucometru Contour Plus ELITE

Glucometrul este conceput pentru a determina si monitoriza in mod regulat nivelul glicemiei din sange, un aspect esential pentru persoanele cu diabet.

Astazi, datorita unor glucometre inteligente, o persoana poate detecta la timp o crestere a nivelului de glucoza acasa si poate incepe sa ia masuri in timp util. Frecventa de utilizare a dispozitivului in fiecare caz este individuala. De obicei, medicii recomanda persoanelor cu diabet zaharat de tip 1 sa-si verifice nivelul glicemiei de cel putin trei ori pe zi, uneori si mai des.

Ce rol are un glucometru

Aparatul care monitorizeaza glicemia Glucometru Contour plus ELITE este potrivit pentru persoanele care au diabet si doresc sa se testeze acasa, cu probe de sange venos si sange integral capilar proaspat recoltat din varful degetului sau din palma.

Glucometrul Contour Plus ELITE este unicul glucometru care are un ecran cu numaratoare inversa de 60 de secunde, care le permite pacientilor sa aplice mai mult sange la aceeasi bandeleta, in cazul in care la prima aplicare nu a fost plasat suficient sange.

Partea buna e ca, aplicatia gratuita Contour Diabetes faciliteaza imbunatatirea gestionarii diabetului si este asociata cu imbunatatirea controlului glicemic si cu scaderea numarului de episoade hipoglicemice. Din moment ce are o precizie ridicata, Contour Plus ELITE poate reduce riscul de hipoglicemii nedetectate.

Care sunt beneficiile unui glucometru inteligent

  • Este extrem de precis si simplu de folosit
  • Ofera masuratori remarcabil de exacte si fiabile
  • Este interactiv si usor de inteles.

Aplicatia Contour™ DIABETES este simpla si intuitiva, oferind o evidenta completa si o imagine de ansamblu a rezultatelor.

Cand e nevoie sa iti masori glicemia

Pentru monitorizarea corecta a glicemiei din sange, verificarea trebuie facuta de mai multe ori pe zi: pe nemancate dupa somn, inainte si dupa mese, inainte de somn.

Masuratorile suplimentare vor fi necesare in urmatoarele situatii:

  • Dupa activitati sportive
  • Inainte sau dupa o calatorie
  • Cand ai simptome de hipoglicemie sau hiperglicemie.

Astfel, un glucometru Contour Plus ELITE este una dintre cele mai bune solutii pentru diabetici de monitorizarea regulata a fluctuatiilor glicemiei in functie de dieta, activitate fizica si alte modificari in momentul de fata. Utilizarea unui glucometru Contour Plus ELITE iti permite sa iei masuri imediate pentru a aduce nivelul de glucoza pana la nivelurile recomandate de medic.

Articole similare