Economic

De ce există atât de multe cazinouri stradale?

Cazinourile au cunoscut o creștere impresionantă în ultimii ani la nivel global, iar dorința tot mai mare a oamenilor de a-și încerca norocul sau de a se distra a făcut ca piața cazinourilor să includă și mediul online. Cazinourile online au crescut foarte mult ca număr în ultima perioadă, dar acest lucru s-a întâmplat odată cu creșterea numărului de cazinouri și la nivel strada.

Totuși, deși intervenția cazinourilor online a atras o mare parte din jucători, numărul cazinourile stradale a înregistrat o explozie în ultimii ani. Acest lucru se datorează mai multor factori.

Lumini și culori

În primul rând, senzația pe care o oferă un cazinou stradal nu se compară cu cea pe care o ai atunci când intri pe o pagină de cazinou online. Aspectul unui cazinou stradal este întotdeauna unul spectaculos. Luminile și culorile pe care le vezi îți crează o stare mult mai bună și te transpun într-o altă lume.

De asemenea, un aspect important este socializarea. În timp ce la cazinourile online cum este Betano casino, nu poți discuta cu persoanele din staff fizic sau cu alți jucători, în cazinourile stradale poți face acest lucru. Angajații cazinourilor stradale te pot servi cu băuturi, îți pot oferi suport în cazul în care nu știi cum să joci un anumit tip de joc și poți chiar discuta diferite subiecte cu aceștia.

Butonul și banii fizici

De asemenea, în cazinourile stradale, senzația de joc este reală în sensul în care poți atinge aparatul, apeși tu pe buton și folosești bani fizici. Acest lucru nu poate fi spus și despre cazinourile online unde tot ce atingi este dispozitivul tău. Acest lucru contribuie clar la experiența de cazinou per total.

Ușurința de a juca

Un alt aspect important se referă la ușurința cu care poți juca. Dacă la cazinourile online trebuie să îți creezi un cont și să ai un cont bancar deschis, la cazinourile fizice aceste aspecte ies din calcul. Tot ce trebuie să faci este să intri într-un cazinou și să te așezi la un aparat sau la o masă de joc. Nu ai nevoie de un cont creat sau de un card bancar.

Mulți jucători susțin că au un control mai bun al banilor atunci când îi au fizic. În timp ce la cazinourile online, banii tăi sunt reprezentați de niște cifre, la cazinourile stradale folosești bani reali și conștientizezi mai bine riscul pe care ți-l asumi.

În același timp, atunci când ai câștigat și vrei să retragi câștigul, totul se întâmplă pe loc. Nu trebuie să aștepți ca solicitarea ta de retragere să fi aprobată de un operator și să aștepți transferul fondurilor către cardul tău. În cazinourile stradale primești câștigul pe loc.

Risc și distracție

Creșterea numărului de cazinouri se datorează și apetitului tot mai mare al populației pentru risc și pentru distracție. Dacă până acum câțiva ani, jocurile de noroc erau văzute destul de prost în România, acest lucru s-a schimbat în prezent și populația este mai deschisă către această activitate, fiind văzută ca o distracție. În România, un procent de peste 25% din populație a jucat măcar o dată un joc de noroc.

 

Articole similare