luni, 30 noiembrie 2020

De ce a ajuns în arest angajatul unei pizzerii din Buzău

Angajatul unei pizzerii cu livrare la domiciliu, de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Buzău, a ajuns în arest după ce săptămâna trecută a furat caseta de valori a societății, în care era o sumă importantă de bani. Tânărul de 21 de ani, care lucra ca șofer, a crezut că nu va fi descoperit, dat fiind că știa cum să fenteze camerele de supraveghere ale societății, însă colegii săi au făcut investigații pe cont propriu, verificând și camerele video din zona pizzeriei, și așa au descoperit cine este făptașul. Pus în fața probelor de necontestat, hoțul a recunoscut că a luat banii. Ieri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, l-au reţinut pe principalul bănuit de comiterea furtului, iar astăzi urmează să se decidă dacă acesta va ajunge în arest preventiv.

În noaptea de 16/17 octombrie, buzoianul ar fi intrat în incinta unei societăți comerciale, aflată pe raza municipiului Buzău, prin forțarea unei ferestre și ar fi sustras o sumă de bani.

Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 7000 de lei.

Față de bănuit a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, iar polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, în baza probatoriului administrat, va fi prezentat parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și în vederea sesizării instanței pentru a dispune cu privire la măsura preventivă”, precizează reprezentanții Biroului de presă al IPJ Buzău.

 

loading...
error: Content is protected !!