luni, 30 noiembrie 2020

Cum a decedat un buzoian de 53 de ani din Lipia căruia pompierii îi stingeau incendiul din gospodărie

Un incendiu care se manifesta la anexele unei locuințe din localitatea Lipia, comuna Merei, care nu părea să pună probleme având în vedere că nu era unul de amploare și că salvatorii acționau cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, a avut un final nefericit. În timpul intervențției pompierilor, proprietarul gospodăriei, un bărbat de peste 53 de ani,   s-a panicat și a început să se simtă  tot mai rău. Au intervenit în ajutorul lui echipajul SMURD aflat la fața locului, dar bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

„Este vorba despre un incendiu care a fost anunțat în jurul orei 14.00.  Incendiul nu a fost unul de amploare. La  fața locului am deplasat două echipaje de stingere și o ambulanță SMURD. În momentul în care colegii au ajuns la fața locului incendiul  se manifesta pe 25 metri pătrați de anexă și o tonă de furaje. Incendiul s-a localizat și s-a lichidat în limitele descrise. Pe timpul acțiunilor de stingere proprietarul, un bărbat de 53 de ani, s-a simțit rău I s-a degradat starea de sănătate rapid, a intrat în stop cardio respirator ulterior echipajele medicale de  la fața locului și de la SMURD și de la SAJ i-au plicat manevrele de resuscitare, dar din păcate nu a răspuns manevrelor și s-a constatat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău.

La fața locului au sosit între timp și echipaje ale Poliției pentru a stabili împrejurările în care a decedat bărbatul. De asemnea, pompierii fac cercetări pentru a stabili de la ce a pornit incendiul în gospodăria respectivă.

loading...
error: Content is protected !!