Actualitate

David Andrei Vlad, primul elev căruia municipalitatea îi acordă  titlul de „Cetățean de onoare”

Elevului David Andrei Vlad, de la Colegiul Național „B.P. Hasdeu”, i se va conferi titlul de „CETĂŢEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI BUZĂU” în şedinţa ordinară, a Consiliului Local al Municipiului Buzău din data de 28 septembrie 2023, ora 10.00.

Rezultatele la olimpiadele  internaționale remarcabile pe care le-a obținut David Andrei Vlad în anul școlar precedent, dar și tot parcursul lui foarte bun la toate olimpiadele naționale la care a participat, sunt cele care au decis municipalitatea să îi acorde acest titlu la o vârstă care îl face cel mai tânăr deținător.

Reamintim că hasdeianul David Vlad Andrei, elev acum în clasa a XII-a,  a adus în această vară trei medalii, dintre care două  de aur și una de argint, după ce anul trecut obținuse bronzul la Olimpiada Internațională de Biologie.

În anul 2022, la Olimpiada Naţională de Fizică a obtinut mențiune din partea Ministerului Educatiei si medalia de argint oferitä de Societatea Română de Fizică, iar la Olimpiada Naţională de Chimie a obținut menţiune.

Articole similare