sâmbătă, 04 iulie 2020

Cupa marilor orgolii

  • Metalul – Gloria, astăzi, de la ora 17,30

Alte echipe față de acum un an, altă competiție, dar aceleași orgolii! Metalul și Gloria, cele două divizionare buzoiene, a treia și a doua, vor sta față în față în această după-amiază, pe terenul sintetic, într-un meci din cadrul turului 3 al Cupei României. Rivalitatea dintre cele două grupări vecine va cu­noaște, astfel, un nou episod, iar deznodământul este greu de anticipat.

În sezonul trecut, când ambele evoluau în seria I a Ligii a 3-a, Gloria nu i-a lăsat nicio șansă Metalului, impunându-se în ambele confruntări, 3-0 pe terenul sintetic și 2-0 pe stadionul din Crâng.

Ambele vin pentru meciul de astăzi după un start de sezon reușit în campionat, echipa lui Vali Stan impunându-se sâmbă­tă, pe teren propriu, la scor, 5-0 cu Dacia Unirea Brăila, în prima etapă a campionatului, în timp ce formația lui Ilie Stan are un debut de vis în Liga a 2-a, lideră cu punctaj maxim a clasamentului.

În Cupă nu există și posibilitatea revanșei. Partida se va disputa într-o singură manșă, eliminatorie. În această etapă au intrat în competiție cele 30 de câștigătoare ale fazei a doua, 13 echipe care au evoluat în ediția precedentă a Ligii a 3-a și 11 echipe din actuala ediție a Ligii a 2-a, urmând a se disputa un total de 27 de meciuri.

Meciuri interesante în turul 3

Turul 3 al Cupei Ro­mâniei a programat ieri primele opt partide, iar astăzi și mâine vor avea loc restul. Tragerea la sorți a stabilit, pe lângă duelul buzoian, și alte partide foarte interesante.

Iată programul complet:

Minaur Baia Mare – Fotbal Comuna Recea

Foresta Suceava – Bucovina Rădăuți

Ceahlăul Piatra Neamț – Csikszereda Miercurea Ciuc

CSM Focșani – Oțelul Galați

KSE Tg. Secuiesc – Cetate Râșnov

Metalul Buzău – SCM Gloria Buzău

CS Făurei – Dacia Unirea Brăila

Flacăra Moreni – Progresul Spartac

CSA Steaua București – CS Balotești

SC Popești-Leordeni – CS Afumați

CS Tunari – Unirea Slobozia

Rapid București – Daco-Getica București

U Craiova 1948 – Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Flacăra Horezu – Pandurii Lignitul Tg. Jiu

Inter Petrila – CSM Reșița

Voința Lupac – Ripensia Timișoara

Crișul Chișineu-Criș – Gloria Lunca-Teuz Cermei

Măgura Cisnădie – Industria Galda

Victoria Cumpăna – Farul Constanța

loading...
error: Content is protected !!