luni, 03 august 2020

Cumpără bitcoin și vei avea numai de câștigat!

Pentru a te bucură de viitorul investițiilor cripto, este simplu, inteligent și puternic. Cumpără Bitcoin la un preț competitiv de pe Ro.Exchange.ro. Cumpără instantaneu monedele tale cu un card de credit, păstrându-ți depozitele în siguranță și făcând schimburi de cripto. Având o reglementare strictă, Ro.Exchange.ro îți oferă cea mai bună experiență posibilă de investiții.

Scopul Ro.Exchange.ro este de a oferi milioanelor de oameni din întreagă lume acces la servicii financiare pentru a cumpără Bitcoin. Astfel, toată lumea poate cheltui bani la propria discreție și pot să-și îmbunătățească calitatea vieții. Platforma ro.exchange.ro funcționează pe principiul finanțării peer-to-peer. Această înseamnă că poți cumpără bitcoins și alte criptomonede direct de la alți utilizatori, fără implicarea băncilor sau a corporațiilor. Vei deveni parte dintr-o comunitate de milioane de membri care vin pe platforma pentru a prelua controlul asupra finanțelor.

Cumpără Bitcoin – Cea mai ușoară cale

După finalizarea cu succes a tranzacției, poți cheltui criptocurrency sau o poți trimite din portofelul Ro.Exchange.ro către oricare alt portofel. Cumpărarea de bitcoin nu a fost niciodată mai ușoară. Ți se oferă numeroase opțiuni de plata, de la numerar și transferuri bancare, la carduri cadou și aplicații de plata. Dacă nu ai găsit o metodă de plata adecvată, poți informa managerul platformei și acesta o va adaugă. Cea mai ușoară modalitate de a deveni proprietar al unei criptomonede este să  cumperi bitcoin. Pentru această, există pe lângă alte site-uri online și Ro.Exchange.ro, o platforma destul de avansată care oferă servicii nu numai de  cumpărare/vânzare Bitcoin, ci și alte criptomonede, precum și stocarea cu încredere a acestora.

În prezent, Ro.Exchange.ro se poate distinge dintre platformele străine. Pe piață Crypto, schimbătorul de portofele Ro.Exchange.ro rămâne lider. Dezvoltatorii au încercat să facă interacțiunea cu cryptocurrency cât mai simplă și convenabilă. Principalul avantaj al schimbătorilor este schimbul rapid și absența unei proceduri de verificare. În ceea ce privește rată de schimb, pe alte site-uri este puțîn mai mare decât în ​​cazul altor opțiuni de schimb.

În ceea ce privește rată de criptomoneda, este, desigur, mai rentabil la cumpărare decât la schimbare, dar pentru a lucra cu drepturi depline, utilizatorul va trebui să treacă printr-o verificare completă a identității cu atașarea documentelor. Această procedura este necesară pentru toate schimburile. Principalul dezavantaj al schimburilor crypto este vulnerabilitatea acestora la diverse atacuri ale hacker-ilor. Știrile despre hacking-ul de schimb și furtul de monede digitale din conturile utilizatorilor apar periodic pe diverse resurse de știri.

Prin urmare, este foarte descurajant să stochezi o cantitate mare de criptomoneda pe cripto-schimburi. În ciuda faptului că prețul Bitcoin după jumătatea anului 2020 nu a arătat încă o creștere accentuată, numărul celor care vor să cumpere moneda digitală crește în fiecare an. Potrivit companiilor analitice, numărul de proprietari de portofele Bitcoin din ianuarie 2020 este de aproximativ 23,1 milioane de persoane. Și din moment ce există o cerere pentru Bitcoin, numărul de servicii pentru a cumpără Bitcoin va crește.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!