Monden

Cum și-au personalizat casa Andreea și Cabral Ibacka

Andreea și vedeta TV cu origini buzoiene Cabral Ibacka, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, au făcut o investiție semnificativă pentru familia lor, achiziționând o vilă spațioasă într-un cartier liniștit de la marginea Bucureștiului. Căutarea unei locuințe mai ample a început în 2018, când familia lor s-a mărit odată cu venirea pe lume a micuței Namiko.

După luni de căutări, cei doi au găsit imobilul perfect, iar imaginile postate pe rețelele de socializare dezvăluie transformarea acestuia în căminul pe care și-l doreau. Deși  ar fi vrut să își construiască casa de la zero, Andreea și Cabral Ibacka au optat pentru o vilă cochetă pe care au amenajat-o după bunul lor plac.

În subsolul casei, prezentatorul de la PRO TV și-a creat un spațiu de recreere și filmări, investind 15.000 de euro în echipamente tehnice și camere video. Visul său de a avea un colț de gaming a devenit realitate, iar ajutorul primit de la Dani Vancu a fost neprețuit în acest proces. Pe rețelele de socializare, Andreea Ibacka a împărtășit imagini din dormitorul micuței Namiko, evidențiind că este încăperea sa preferată. Odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil, actrița a schimbat decorul locuinței și are în plan alte schimbări în casă în viitorul apropiat.

„Pozele acestea sunt făcute acasă, în camera mea preferată. I-aș spune camera lui Namiko, fiindcă așa ne-a fost vorba. Cu mobilă făcută pe comandă, în culori pastel și cu accente copilărești. Dar cum ea și-a exprimat opțiunea să doarmă cu soțul (al meu, nu al ei) <până la 20 de ani>… impropriu spus că e camera lui Namiko. Apoi a venit la noi Tiago, cu tot cu viză de flotant, și am mai adăugat în decor această căsuță din copac, dar fără copac (momentan loc de joacă).
Să doarmă amândoi aici pentru câțiva ani, ne-am zis. Dar nici așa nu s-a putut, fiindcă piciul e încă fanul meu numărul unu și se trezește noaptea pentru lăptic (cam des). Cert e că de vreo câțiva ani la noi acasă nu se mai știe a cui e camera sau cine e coleg de cameră cu cine. De fapt, nici nu ne trezim de fiecare dată în formula sau încăperea în care am adormit. Optimistă, totuși, eu mă pregătesc pentru mai multă disciplină în acest sens. Așa că tocmai am mai comandat o saltea de pat pentru mansarda căsuței și acum lucrez cu toată familia pentru aceste permutări. Planul ar fi cam așa: –Namiko la etaj, în camera ei, acum a lor (wannabe); Tiago în patul de jos, în camera lor; Eu înapoi în matrimonial, după ani; Soțul de-a stânga mea (când e închis la festival, știți ce zic)”
, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker