Actualitate

Cum se va desfășura Festivalul An-Tan-Te duminică

Copiii sunt așteptați duminică, 6 iunie, începând cu ora 10.00, în Parcul „Alexandru Marghiloman” și în Parcul Tineretului,  unde va fi oragnizat Festivalul „An-Tan-Te, festivalul copilului tău”.

Planificat inițial pe data de 1 iunie, festivalul a fost amânat din cauza ploii. De data aceasta, organizatorii au anunțat care vor fi condițiile în care se va desfășura festivalul dacă va ploua. Astfel, în Parcul Marghiloman atelierele vor fi mutate în Vila Albatros-Conacul Marghiloman, unde îi vor aștepta pe copii personaje de epocă, baloane modelabile, ateliere de pictură, bijuterii, păpuși și modelaj din lut. În Parcul Tineretului atelierele se vor muta în zona „Școala din Parc” unde vor fi amplasate corturi. Aici copiii se vor bucura de mimi, personaje pe picioroange și ateliere de păpuși, craft, pictură și grădinărit.

„Dacă soarele se arată după-amiază, ne vom bucura și de spectacole și concerte”, a scris viceprimarul Oana Matache pe Facebook.

Reamintim că purtatea măștii de protecție este obligatorie pentru a participa la activitățile care se vor desfășura în spații închise.

Articole similare