Actualitate

Cum s-a petrecut accidentul cu patru răniți de pe DN 2B. Care este starea victimelor

Nu mai puțin de patru persoane au ajuns la spital în urma accidentului de circulație produs vineri după-amiază pe Drumul Național 2B (Buzău-Brăila), la ieșire din Gălbinași.

Conform Poliției, în timp ce conducea un autoturism dinspre Gălbinași către Buzău, un șofer în vârstă de 68 de ani, din Gălbinași, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe același sens de mers, de către o femeie în vârstă de 37 de ani, de asemenea din Gălbinași. Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane: șoferul și un pasager al acestuia (un minor în vârstă de 17 ani, din Gălbinași), a șoferiței și a unei pasagere a acesteia (o minoră de 7 ani, tot din Gălbinași).

„În urma accidentului rutier produs în localitatea Gălbinași, la U.P.U.-SMURD au fost transportate patru persoane: prima victimă, un bărbat în vârstă de 68 de ani (șoferul) a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu traumatism cranio-cerebral sever cu plagă delabrantă (rană cu smulgere de țesuturi, n.r.) craniană, traumatism toraco-abdominal, contuzie și plăgi umăr și braț stâng. A doua victimă, în vârstă de 17 ani, a suferit un traumatism-cranio cerebral minor, plagă contuză frontală cu cefalee intensă și contuzie toraco-abdominală. Un minor, în vârstă de 7 ani,  a suferit o contuzie toraco-abdominală prin accident rutier. A patra victimî, în vârstă de 37 de ani, a suferit o contuzie toracică prin accident rutier. Toate cele patru victime primesc îngrijiri medicale de specialitate și sunt sub supraveghere medicală”, a comunicat, vineri, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Adriana Bunilă.

Articole similare