Administrație

Cum pune Casa de Pensii piedici montării unui ascensor la Policlinica Titulescu

Situație de râsu’-plânsu’ la Ambulatoriul de Specialitate “Nicolae Titulescu”, cunoscut buzoienilor și sub titulatura de ,,Policlinica 23 August”, unde medicii care au cabinete în această cladire au pus mână de la mână pentru montarea și punerea în funcțiune a unui ascensor. Inițiativa nu este una nouă – date fiind numeroasele sesizări primite pe această temă din partea pacienților, având în vedere, de exemplu, poziționarea ca­binetelor de Ortopedie și Chirurgie la etaj -, însă abia de puțin timp s-a reușit strângerea sumei necesare, de aproximativ 200.000 lei, și semnarea contractului cu o firmă specializată.

Numai că investiția – constând într-un ascensor exterior – are slabe șanse de a fi finalizată curând, în ciuda faptului că medicii din ambulatoriu au achitat deja avansul necesar achiziționării liftului. Aceasta din cauza opoziției conducerii Casei Județene de Pensii – în subordinea căreia se află Comisia de Expertiză Medicală care are un cabinet  în Ambulatoriul de Specialitate “Nicolae Titulescu” -, care refuză să își dea acordul pentru mutarea cu câțiva metri a unei țevi de gaze care deservește cabinetul, mutare necesară montării ascensorului și care are acordul furnizorului de gaze naturale.

Medicii din Policlinica Ti­tulescu spun că toate demersurile pe care le-au făcut către Casa de Pensii au rămas fără rezultat, singura soluție pe care o întrevăd fiind aceea ca una dintre persoanele cu pu­tere de decizie din instituție să fie nevoită să urce pe trepte cu piciorul fracturat către Ortopedie.

Articole similare