Sport

Cum poti sa pariezi pe cartonase

Exista o multime de motive pentru care iubim pariurile sportive, iar printre acestea se regaseste si gama variata de pariuri pentru care putem opta. Doar pentru un simplu eveniment sportiv avem o oferta foarte variata de pariuri sportive. Asa ca sunt sanse mari de a gasi optiunea cea mai potrivita, cu sanse de castig realiste.

Totusi, trebuie sa alegem cu atentie pariurile pe care le jucam si totodata sa intelegem cat mai bine modul in care functioneaza. Pariurile pe cartonase se bucura de foarte multa apreciere din partea pariorilor, ceea ce este destul de usor de inteles.

Sunt multe motive pentru a alege sa joci pariuri pe cartonase. Acestea implica mai putine riscuri, sunt usor de inteles si totodata cotele lor sunt destul de bune. In plus, gasesti la orice casa de pariuri optiunea de pariuri pe cartonase, asa ca acesta este un alt motiv pentru care sunt populare.

Dar cum poti sa pariezi pe cartonase? Despre asta vorbim in randurile imediat urmatoare. Iata cum se poate paria pe cartonase:

Alege o casa de pariuri

Inainte de toate, este important sa ai un cont la o agentie de pariuri online, asta mai ales daca nu iubesti sa pariezi in agentiile fizice.

Din acest punct de vedere, alegerea este simplu de facut. Asa cum spuneam si mai sus, gasesti acest pariu la majoritatea platformelor de pariuri online. Prin urmare, nu iti mai ramane decat sa te decizi care este agentia la care vrei tu sa joci.

Totusi, nu ar trebui sa faci o alegere oarecare. Informeaza-te mai intai. Este important sa cauti o agentie de pariuri care sa iti ofere o platforma rapida si usor de folosit.

De asemenea, nu ar fi o idee rea sa cauti pareri despre casa de pariuri la care ti-ai propus sa te inregistrezi. Daca acestea sunt pozitive, atunci te poti inregistra fara prea multe griji.

Ce pariuri sa joci

Dupa ce ai ales o agentie de pariuri si te-ai inregistrat, distractia si aventura pot incepe. Informeaza-te mai intai sa afli ce pariuri poti sa joci. Vei afla ca sunt o multime de optiuni in ceea ce priveste tipurile de pariuri pe cartonase.

Totusi, exista cateva optiuni principale pe care trebuie sa le ai in vedere:

  • Total cartonase intr-un meci de fotbal: cel mai popular pariu pe cartonase este cel care vizeaza numarul total de cartonase ce vor fi acordate intr-un meci de fotbal. Tot ce te intereseaza este numarul de cartonase pe care arbitrul le va oferi in timpul regulamentar. Vei avea diferite optiuni de a paria sub/peste un anumit numar. De asemenea, poti alege chiar sa pariezi pe numarul exact de cartonase dintr-un meci de fotbal;
  • Total cartonase pe reprize: mai poti avea in vedere si optiunea de a paria pe numarul de cartonase dintr-o repriza anume. Daca esti de parere ca finalul de meci va fi unul mai aprins si foarte crancen, poti paria ca vor fi multe cartonase in repriza a doua. Vei avea cateva optiuni standard pe care vei putea paria;
  • Total cartonase pentru una dintre echipe: crezi ca una dintre echipe va fi mai agresiva decat cealalta? Sunt deja multe echipe cu o reputatie bine cunoscuta de echipe agresive, asa ca poti paria ca acestea vor primi multe cartonase. Sunt sanse de reusita foarte bune, asa ca reprezinta o optiune pe care trebuie sa o ai in vedere si tu.

Avantajele pariurilor pe cartonase

Te intrebi de ce ar trebui sa alegi pariurile pe cartonase? Sunt multe motive! Unul dintre cele mai importante motive pentru care ai putea lua in considerare pariurile pe cartonase este ca in acest fel eviti surprizele. Sunt multe situatii de acest fel in fotbal, ce pot crea multa frustrare si dezamagire.

De asemenea, un alt motiv este reprezentat de cotele deloc mici. Daca vrei castiguri bune din pariuri, trebuie sa ai in vedere si aceste pariuri pe cartonase.

Asta inseamna ca pariurile pe cartonase pot fi profitabile, ceea ce reprezinta un avantaj important.

In final, nu mai avem de adaugat decat faptul ca pariurile pe cartonase sunt foarte simplu de jucat si de inteles, ceea ce inseamna ca pot fi folosite chiar si de catre cei mai putin experimentati pariori.

Tinand cont de informatiile din acest articol, nu uita ca trebuie sa analizezi fiecare eveniment pe care vrei sa pariezi, luand in calcul detalii precum arbitrul, stilul de joc si miza meciului. In acest fel, sigur vei avea adesea bilete castigatoare.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker