Economic

Cum ne îmbrăcăm la evenimentele din sezonul cald

În curând, se va da startul petrecerilor în aer liber, chiar dacă trebuie să se respecte în continuare regulile distanțării. Pentru asta trebuie să-ți pregătești din timp câteva ținute ca să nu ai bătaie de cap. Iată câteva sugestii de luat în seamă:

La terasă cu prietenii

Este acel moment în care te simți cu adevărat liber, mai ales după o zi încărcată de muncă. Achiziționează-ți din timp câteva rochii, tricouri și pantaloni lejeri și câteva perechi de pantofi confortabili și sandale cu toc. Poți găsi multe modele la brandul Guess de la Fashion Days. În privința pantofilor, este destul de simplu de ales pentru că ai liber la teniși și pantofi sport. Trebuie doar să ai grijă la modul în care îi combini. Încearcă să folosești o cromatică unitară, iar dacă îți plac culorile tari, optează pentru un singur item.

Petrecere în grădină

Iarba verde, miresmele îmbietoare, cocktailurile răcoritoare și băuturile fine sunt atuurile unei petreceri în grădină. Pentru un astfel de eveniment ai nevoie de o cămașă din bumbac fin, fie ea albă sau cu imprimeuri florale, o pereche de pantaloni cu croială dreaptă, dintr-un material natural și în picioare pantofi confortabili, cu talpa plată, fie ei sport, de designer, mocasini sau balerini care să permită picioarelor să fie mai relaxate. Ca accesoriu, poți să adaugi un ceas cu mecanism Quartz, care pe lângă faptul că arată foarte bine, este destul de accesibil. În plus, te poți bucura de el pe o perioadă îndelungată pentru că funcționează pe bază de baterie și oferă o mai bună precizie în a arată ora decât o variantă mecanică.

 

Nunta celei mai bune prietene

Chiar dacă poate nu ești adepta ținutelor foarte elegante, în această situație trebuie să te adaptezi și e bine să ai la îndemână câteva rochii din materiale și cu imprimeuri diferite. Mai trebuie să completezi garderoba cu bluze elegante albe, dar și în nuanțe pastel, din mătase, pe care le poți purta cu smoching, în stil masculin. Alege bijuterii masive, care pot pune în valoare o ținută de gală. Dacă te numeri printre iubitoarele de ceasuri, nu ar strica dacă ai achiziționa unul mecanic, mai ales că este o piesă statement și nu își va pierde valoarea în timp. Poți opta între cel care se întoarce manual, zilnic, sau cel automatic, care funcționează prin mișcarea mâinii. Acest tip a fost creat special cu o rezervă de câteva ore bune pentru a suplini faptul că pe timpul nopții, de exemplu, nu îl folosești. În schimb, dacă trece o zi sau două fără a-l purta se va opri. Pentru perioade mai lungi în care nu îl pui la mână este indicat să îți iei un dispozitiv de întoarcere (watch winder). Ai în vedere un model de ceas bijuterie care va arăta prețios la o ținută festivă.

 

 

 

Articole similare

error: Continut protejat!!