marți, 07 iulie 2020

Cum l-a făcut gelos Laurenţiu Cazan pe tatăl celebrei Christina Aguilera

Astăzi, Christina Aguilera este considerată una dintre cele mai bune voci din lume, câştigătoare a nu mai puţin de cinci premii Grammy. Totuşi, se pare că Aguilera nu a fost suficient de bună pentru Festivalul Cerbul de Aur, unde a concurat în 1997. Deşi vocea ei a uimit pe toată lumea la festivalul de la Braşov, artista avea să plece acasă fără niciun premiu, dar cu un prieten care i-a intuit de atu­nci viitorul strălucit. Este vorba despre buzoianul Laurenţiu Cazan, cel care a ţinut legătura cu familia artistei şi după Cerbul de Aur.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Narcisa Suciu a concurat pe scena Cerbului de Aur cu… Christina Aguilera. Deşi americanca este considerată în prezent una dintre cele mai bune voci ale lumii, Narcisa Suciu a trimis-o acasă fără niciun premiu. Narcisa Suciu a povestit că a ascultat-o pe americancă la repetiţii şi a intrat în panică. „Mi-am propus să cânt Mociriţă fără niciun fel de instrument, a capella, şi atunci o să mă ţină minte toată lumea”, a povestit artista momentul de glorie. Pe atunci Aguilera avea 17 ani (1997) şi reprezenta Statele Unite ale Americii la Festivalul Cerbul de Aur. Artista a cântat două melodii ale unor renumite cântăreţe din America, She­ryl Crow şi Diana Ross. Laurenţiu Cazan a fost, de la acel moment, unul dintre fanii Christinei, artistul recunoscând că, din primul moment în care a auzit-o cântând, a fost pur şi simplu electrizat de vocea ei.

„Cred că făcusem o fixaţie pe ea şi o urmăream la masă, prin hotel, peste tot”

„Îmi aduc aminte perfect, era o fată firavă, cuminte, timidă şi cu bun-simţ! Nu era nici frumoasă, avea picioarele puţin cam strâmbe, dar pe ansamblu era drăguţă. M-a cucerit vocea ei şi eram revoltat că nu i s-a dat niciun premiu. Cred că făcusem o fixaţie pe ea – un fel de a spune, eram foarte insistent – şi o urmăream la masă, prin hotel, peste tot. Aşa am servit cele mai multe mese – cu ea şi cu Steve, ­ma­nagerul ei. Tot timpul îi spuneam: <Ai o voce fantastică, o să ajungi departe, ­cre­de-mă>. La un moment dat chiar m-am simţit un pic jenat că tot insistam şi îi căutam din ochi, peste tot, pe ea şi pe Steve. Culmea! Ziarele de la noi au făcut mişto de ea, au fotografiat-o la o terasă, cu o sticlă de Pepsi în mână şi au dat o explicaţie d-aia mitocănească, tipic românească, în genul <face sex oral cu sticla>. Îţi vine să crezi cum s-a răzbunat soarta fetei ăsteia? Acum este imaginea campaniei mondiale Pepsi!”, declara Laurenţiu Cazan pentru 9am.ro.

„<Domnul Aguilera> era gelos”

Mai mult, buzoianul îşi ­amin­teşte că a schimbat numere de telefon cu Aguilera şi mama ei, şi chiar a sunat-o de câteva ori în America, că să vorbească despre concerte şi poate posibilitatea de a colabora.

„Am sunat-o de câteva ori, deja începuse să se audă des­pre ea, pe MTV, în presă. Îţi dai seama că de data asta nu mai era fata aia anonimă, ci vedetă! Ştii cum se comportă artiştii când au succes… Cert este că eu am vorbit de fiecare dată cu maică-să, ea fiind mereu plecată în concerte şi turnee. Am aflat că mama ei a fost violonistă în orchestră. De câteva ori, răspundea tatăl: <Alo, domnul Aguilera?>, întrebam eu când îmi răspundea un tip morocănos. <Va rog să nu-mi mai spuneţi aşa>, îmi zicea tipul. Am aflat şi eu dup-aia, de la doamna Aguilera, că respectivul era tatăl vitreg şi chiar se numea altfel. Am vorbit şi cu sora ei de câteva ori. Deja ne împrietenisem, le-am trimis un CD cu piesele mele, şi am aflat că <domnul ­Agui­lera> era gelos că o ţineam pe soţia lui de vorbă la telefon. ­Evi­dent că la un moment dat nu am mai sunat, nu prea aveau sens discuţiile mele cu familia ei. Ea era vedetă internaţională, mereu plecată, ajunsese mare!”, a mai declarat Laurenţiu.

loading...
error: Content is protected !!