marți, 22 septembrie 2020

Cum își petrec vedetele din Buzău timpul liber?

Timpul liber este foarte prețios pentru fiecare dintre noi. În timp ce unii au parte de o viață mai plină și nu au la dispoziție prea multe clipe de relaxare, există și persoane a căror viață este lejeră la acest capitol. La o primă vedere, anumite nume sonore din țara noastră par să aibă o viață fără prea multe bătăi de cap. Totuși, nu trebuie să uităm că sunt și ele persoane obișnuite și au parte de trăiri și întâmplări la fel ca fiecare dintre noi.

Dincolo de ținutele sofisticate sau de imaginea perfectă din spatele camerei de filmat, o mare parte dintre vedete își ocupă timpul cu activități cât se poate de banale. Dovada va fi prezentată în rândurile de mai jos.

Importanța relaxării

Relaxarea vine în mod firesc în urma practicării unei activități fizice sau psihice. Având în vedere că fiecare persoană este diferită și are preferințe diverse, oamenii sunt liberi să aleagă o activitate care le face plăcere. Vizionarea unui film, practicarea meditației, gătitul, o plimbare cu bicicleta sau ascultarea piesei preferate sunt printre cele mai populare opțiuni. Pentru a ne rupe de rutină este important să acordăm câteva minute relaxară în fiecare zi.

Astfel, avem posibilitatea de a scădea tensiunea arterială, de a îmbunătăți activitatea de concentrare, de a reducere semnele și simptomele unei boli și nu în ultimul rând, de a alina tensiunea musculară.

Benone Sinulescu  – natură împletită cu artă

Artistul de muzică populară din Buzău s-a bucurat de o carieră înfloritoare. Cu toate că în ultima vreme a fost o prezență tot mai rară pe micile ecrane, viața sa este una la fel de bogată. În prezent, Benone Sinulescu a decis să se mute la casa părintească. Interpretul de muzică populară a declarat în repetate rânduri că este mulțumit de această decizie și se bucură să fie departe de agitația orașului.

Datorită faptului că stă la casă și iubește florile, în special cele cu miros de vară, artistul a început să cultive trandafiri. În timpul liber îi îngrijește așa cum știe el mai bine. Pe lângă grădină, își ocupă timpul cu emisiuni cu animale, cele de pe Discovery fiind preferatele lui. De asemenea, gătește tot felul de mâncăruri românești, vizitează catedrale și muzee de fiecare dată când are ocazia și vizionează filme de acțiune.

Grațiela Duban – actorie și sport

Grațiela este cunoscută în special pentru faptul că este soția actorului Andrei Duban. Cei doi împărtășesc aceeași pasiune, pentru că și Grațiela este atrasă de tot ce ține de arta cinematografică. Între replici și repetiții pentru următoarea scenă de film, Grațiela face tot posibilul să se mențină în formă. Vedeta merge la sală în mod frecvent iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Grațiela are un corp de invidiat pe care îl etalează mereu pe rețelele de socializare. Printre activitățile pe care le practică în timpul liber sunt ieșirile pe litoral sau călătoriile. Cu toate acestea, vedeta își petrece o mare parte din timp alături de familie, lucru care îi face o plăcere deosebită.

 

Divertisment din plin

La fel de persoanele de rând,celebritățile din Buzău își petrec timpul liber practicând diferite activități de divertisment. Aici poate fi vorba atât de activități în aer liber cât și de activități care au loc înăuntru. Spre exemplu, o seară la cinema sau o petrecere de karaoke cu prietenii sunt ambele moduri excelente de relaxare. În același timp, unele dintre ele preferă activitățile care le fac să simtă adrenalină și necesită puțin mai multă concentrare. Celor ce la place să se distreze sunt deja familiari cu jocurile de poker online. Aceste jocuri îi ajută să ia decizii sub presiune, le îmbunătățesc concentrarea și îi pun în fața situațiilor neprevăzute.

În plus, jocurile minții îmbunătățesc abilitatea de multi-tasking și îi ajută să înțeleagă felul în care alții gândesc. Câteva alte exemple sunt jocurile de societate precum și Sudoku, cuvintele încrucișate sau puzzle-urile.

Vlad Drăgulin – comedie la alt nivel

Actorul de comedie Vlad Drăgulin este cunoscut pentru seriile amuzante în care apare alături de partenerul său de scenă, Mihai Bendeac. Vlad a mărturisit în cadrul mai multor interviuri că mereu i-a plăcut să se îmbrace mai deosebit. Pasiunea pentru îmbrăcăminte a dovedit-o în urmă cu ceva timp, când a făcut  o schimbare de stil.

La fel ca o mare parte dintre vedete, Vlad Drăgulin este atras de ieșirile în oraș, motiv pentru care nu poate refuza niciodată o ieșire în club. Dacă ar fi posibil, el și-ar petrece cât mai mult timp în cluburi, după cum a susținut chiar el. Așadar, actorul este un adevărat petrecăreț care trăiește intens fiecare clipă a vieții.

Alex Dima – lupta împotriva corupției

Reporterul Alex Dima este cunoscut datorită emisiunilor sale cu tematici care ne dau de gândit. Cu toate că inițial și-a dorit să devină preot, se pare că viața l-a purtat pe alte cărări. O mare parte din timpul liber și-l petrece alături de fiica lui, dar nu poate pune pe plan secund nici chemarea sa.

Alex a învățat de la bunica lui să ia fiecare etapă sau provocare ca pe un dat. Talentul  său de a descoperi persoane fabuloase, a căror poveste te lasă fără cuvinte a fost transpus în nenumărate rânduri în reportajele prezentate. De asemenea, Alex își dedică o mare parte din timp acțiunilor caritabile, iubește în mod deosebit sportul și natura și râde cu pasiune în orice moment.

Felul în care ne petrecem timpul liber spune multe despre noi ca persoane. Uneori tindem să ne îndreptăm atenția către activități relaxante care se desfășoară în natură în timp ce alte ori sporturile și elementele care ne provoacă adrenalină sunt în prim plan. Așa cum reiese din rândurile de mai sus, vedetele optează pentru activități cât se poate de normale și multe dintre ele nu se feresc să recunoască faptul că pentru o viață echilibrată este important să ne destindem.

 

 

loading...
error: Content is protected !!