vineri, 16 aprilie 2021

Cum îşi menţine silueta buzoianca Irina Fodor 

Soţie şi mamă, buzoianca Irina Fodor are o siluetă trasă prin inel, cu un abdomen cu pătrăţele, ţinând cont de alimentaţie, dar şi de şedinţele de electro­stimulare musculară.

Răzvan Fodor, proaspăt concurent la Asia Express, şi soţia sa, Irina, formează unul dintre cele mai simpatice şi stabile cupluri din showbiz, având împreună o frumuseţe de fetiţă, Diana, pe care Irina a adus-o pe lume în urmă cu opt ani. De atunci, buzoianca nu a mai pus nici măcar un kilogram în plus, din contră, la ceva vreme după naştere se plângea că ar vrea să mai pună câteva kilograme.

„Îmi doresc sincer să mai cresc în greutate cu măcar două-trei kilograme. Am slăbit foarte mult după naştere. S-a accelerat metabolismul, nu îmi explic ce s-a întâmplat. Sunt uscăţică aşa. Eu vreau să mă îngraş”, a declarat Irina într-un interviu pentru publicaţia “Viva”. Buzoianca este una din puţi­nele femei care ar prefera să intre la dietă de în­grăşare. Irina are un abdomen plat şi foarte bine lucrat, aşa cum vezi doar în revistele de fitness.

„După 30 de ani, aleargă burtica după tine”

Vedeta a dezvăluit că unul dintre secretele siluetei sale este alimentaţia echilibrată, fiind foarte atentă la ceea ce mănâncă şi, pe deasupra, practică un tip de sport care a luat amploare în ultimii ani: electrostimularea musculară.

„M-am prins, după 30 de ani aleargă burtica după tine. Cum ai păpat ceva greşit, cum hop! Apare şi ea. Toată vara am tot ascuns-o, dar mi-am dat seama că nu mai merge chiar aşa. Da, doare dieta, doare sportul, numai că… trebuie, n-ai ce face! Nici timpul nu e chiar o resursă nelimitată… deci, panică!”, a scris Irina pe Instagram.

Irina a recunoscut că un mare ajutor în păstrarea siluetei sale tonifiate este o firmă al cărei obiect de activitate e  antrenamentul de fitness cu antrenor personal şi electrostimulare musculară la domiciliu. Era firesc, având în vedere că viaţa sa se va complica odată ce Răzvan Fodor a plecat la Asia Express, iar bruneta a rămas singură cu Diana, fetiţa de opt ani a cuplului.

„Îmi e mai simplu aşa, pentru că ei (n.r., firma de fitness) vin la tine acasă. În plus, antrenamentul e foarte solicitant şi lucrezi în 20 de minute cât la sală în două ore. Rezultatele încep să se vadă, dar trebuie să mă ţin de treabă”, a mai declarat Irina.

loading...