Un băcăuan urmărit la nivel național pentru furt a fost depistat în week-end într-o localitate din județul Buzău.

Bărbatul, de 41 de ani, își căuta de lucru pe la stânele din zona localității Poșta Câlnău și, nefiind de-al locului, a intrat în atenția autorităților. Un polițist l-a abordat, iar, odată aflată identitatea acestuia, i s-a devoalat și trecutul.

Bărbatul, de 41 de ani, era căutat la nivel națio­nal de trei ani în baza unui mandat de executare a pedepsei, iar din martie 2019 era emis și un mandat european de arestare. În 2016, el a fost condamnat pentru furtul unor electronice dintr-un imobil,  în valoare de câteva mii de lei.

,,La data de 11 ianua­rie a.c, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Mărăcineni au depistat un bărbat de 41 de ani din Bacău, urmărit la nivel național pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Pe numele băcăuanului Judecătoria Bacău a emis în noiembrie 2016 mandat de executare a pedepsei închisorii, iar în martie 2019 mandat european de arestare.

Din verificări a rezultat că bărbatul se sustrăgea executării unei pedepse privative de ­li­bertate de 3 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat”, precizează reprezentanții IPJ Buzău.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Focșani.

DISTRIBUIȚI
loading...