luni, 30 noiembrie 2020

CSM Rm. Sărat și Metalul au prima șansă. Echipele buzoiene, favorite în meciurile etapei a 4-a

Se anunță un nou week-end fructuos pentru echipele buzoiene din Liga a 3-a. Neînvinse în primele trei etape ale noului campionat, CSM Rm. Sărat și Metalul pornesc cu prima șansă și în runda programată la sfârșitul acestei săptămâni. Cu un mic plus pentru râmniceni, liderii seriei a 2-a, cărora programul le-a oferit un al doilea joc la rând pe teren propriu, dar și un adversar accesibil.

CSM RM. SĂRAT – AVÂNTUL VALEA MĂRULUI, sâmbătă, ora 15.00

CSM Rm. Sărat are toate motivele să spere la cea de-a patra victorie consecutivă din campionat și să-și securizeze, astfel, prima poziție în clasamentul seriei a 2-a. După succesul cu Sporting Liești, de săptămâna trecută, râmnicenii revin pe teren propriu pentru partida cu ultima clasată, Avântul Valea Mărului, nou-promovata gălățeană fără niciun punct în startul campionatului.

„Suntem pe drumul co­rect, abordăm fiecare meci pas cu pas, iar la final vom trage linie și vom vedea unde ne situăm. Important este că echipa este motivată și unită, evoluțiile sunt bune și asta se vede și în rezultatele de până acum”, au transmis oficialii CSM-ului pe rețelele de socializare.

Liga a 3-a, Seria a 2-a, Etapa a 4-a:

Dacia Brăila – CS Făurei

Sporting Liești – CSM Bacău

Sportul Chiscani – Viitorul Ianca

CSM Rm. Sărat – Avântul Valea Mărului

Oțelul Galați – CSM Focșani

Clasament

 1. RM. SĂRAT 9 p.
 2. Brăila 6 p.
 3. Ianca 6 p.
 4. Oțelul 6 p.
 5. Liești 4 p.
 6. Focșani 4 p.
 7. Bacău 4 p.
 8. Chiscani 3 p.
 9. Făurei 1 p.
 10. Valea Mărului 0 p.

FC VOLUNTARI 2 – METALUL BUZĂU, sâmbătă, ora 15.00 (în direct la Metropola TV)

Metalul revine în Ilfov pentru a treia oară în primele patru etape. După Chiajna și Tunari, buzoienii ajung sâmbătă la Voluntari, pentru confruntarea cu echipa secundă a prim-divizionarei ilfovene.

A treia clasată, după Steaua și Progresul, Metalul are de partea ei experiența și siguranța unei echipe mai sudate, două dintre motivele de a spera la punct sau puncte și la păstrarea locului pe podium. Partida echipei buzoiene poate fi urmărită la TV (Vodafone TV – fosta UPC, RCS-RDS analog și Telekom analog) sau online pe pagina de Facebook (@metropolatv), dar și pe site-ul oficial metropolatv.ro în format HD.

Metalul – CSM Focșani, în turul 3 al Cupei României, miercuri, 7 octombrie, de la 14.30

Metalul o va înfrunta pe CSM Focșani, colega de eșalon din seria a 2-a, în turul 3 al Cupei României, conform programulul întocmit de Fe­de­rația Română de Fotbal. Partida va avea loc într-o singură manșă, eliminatorie, pe terenul sintetic „Metalul” miercuri, 7 octombrie, de la ora 14.30. Cele două echipe s-au întâlnit și în ediția trecută a Cupei, dar în turul 4, când Metalul a reușit să se califice după golul marcat în prelungiri de Sabin Sava (1-0). Fotbaliștii conduși de Vali Stan au trecut până acum de CSM Rm. Sărat (2-1) și CS Blejoi (2-2, 7-6 după penalty-uri).

Liga a 3-a, Seria a 4-a, Etapa a 4-a:

CS Balotești – CS Tunari

FCSB 2 – Rapid 2

Dinamo 2 – CSA Steaua

FC Voluntari 2 – Metalul Buzău

(sâmbătă, 3 octombrie, ora 15.00)

Progresul Spartac – Chiajna 2

Clasament

 1. CSA STEAUA 9 p.
 2. Progresul 6 p.
 3. Metalul 5 p.
 4. Rapid 2 4 p.
 5. Voluntari 2 4 p.
 6. FCSB 2 3 p.
 7. CS Tunari 3 p.
 8. Dinamo 2 3 p.
 9. Chiajna 2 2 p.
 10. CS Balotești 1 p.

loading...
error: Content is protected !!