marți, 22 septembrie 2020

CSM Rm. Sărat şi Gloria Vadu Paşii au plătit scump un amical organizat pe şest!

Autorităţile locale au confirmat dezvăluirile făcute de Buzăul Sportiv şi au amendat drastic divizionarele D CSM Rm. Sărat şi Gloria Vadu Paşii pentru organizarea, în data de 18 iulie, a unui meci amical, la Rm. Sărat, contrar prevederilor legale în vigoare pe durata stării de urgenţă. Fiecare dintre cele două cluburi a primit o amendă de 5.000 de lei după ce au încălcat absolut toate legile şi protocoalele sportive şi sanitare!

Meciul s-a desfăşurat fără respectarea condiţiilor impuse prin legislaţia în vigoare pe perioada stării de alertă, respectiv: Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, HG 553/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, Regulamentul Ministerului Tineretului şi Sportului publicat în Monitorul Oficial din data de 07.07.2020 şi Protocolul de reluare competiţii de fotbal amator elaborat de Comisia Medicală a Federaţiei Române de Fotbal. În acest context, pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare, reprezentanţii celor două cluburi de fotbal au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă de 5.000 lei fiecare”, notează IPJ Buzău prin intermediul unui comunicat.

Partida amicală de la jumătatea lunii trecute a fost organizată la solicitarea formaţiei din Rm. Sărat, pentru a pregăti meciul de baraj cu Gloria Albeşti pentru promovarea în Liga a 3-a, cu toate că inclusiv AJF Buzău a cerut în mod expres ca partida să nu se joace dacă nu sunt respectate regulile şi nu a delegat arbitri la acest joc.

loading...
error: Content is protected !!