luni, 23 noiembrie 2020

CSM Rm. Sărat, locul 3 la finalul turului!

  • Dacia Brăila – CSM Rm. Sărat 2-2 (1-1)

CSM Râmnicu Sărat a reușit să termine neînvinsă într-una dintre cele mai grele deplasări din campionat! Vi­neri după-amiază, în prologul etapei a 9-a, ultima a turului, fotbaliștii râmniceni au întâlnit, la Însu­răței, lidera clasamentului, Dacia Brăila. Un meci pe care elevii lui Tase Lăptoiu l-au abordat cu încredere, împotriva principalei candidate la promo­vare și cu speranța că-și vor păstra locul pe podium la jumătatea întrecerii.

Trupa pregătită de fostul inter­național dinamovist Florentin Petre a deschis scorul în minutul 12, prin Narcis Ioniță, dar oaspeții au restabilit egalitatea până la pauză,  prin Dragoș Ioniță (43): 1-1.

Bră­ilenii au revenit în avantaj în startul părții secunde, cu golul lui Cosmin Zamfir (53), dar ultimul cuvânt l-au avut tot râmnicenii, care au marcat prin Florin Cazan (68) golul unei remize care păs­trează CSM-ul pe locul 3, la finalul turului.

O altă partidă extrem de grea îi așteaptă pe râmniceni și etapa viitoare, sâm­bătă, 14 noiembrie, pri­ma din retur, la Galați, împo­triva celeilalte preten­den­te la promovare din serie, Oțelul. Va fi, totodată, și ultimul meci din acest an, Liga a 3-a urmând a se relua, conform progra­mării actuale, pe 13 martie anul viitor.

loading...
error: Content is protected !!