Monden

FOTO / Cristina Stroe, în echipă cu iubitul Damian Drăghici la „Te cunosc de undeva!”

O mare provocare, pentru că abia așteaptă să dea viață personajelor alese de ruletă!  Damian Drăghici și buzoianca Cristina Stroe se completează perfect acasă și au convingerea că așa va fi și pe scenă. „Suntem artiști, ne place să ne jucăm! Şi, mai mult de atât, ne place să schimbăm jocul de fiecare dată. Cu siguranţă avem emoţii, pentru că, da, chiar nu ştim la ce să ne aşteptăm. <Te cunosc de undeva!> este categoric extrem de diferit faţă de orice lucru pe care l-am făcut până acum, dar toate aceste emoţii sunt constructive”, au declarat Cristina și Damian. Artistul a făcut o comparație cu genul de emoţii pe care le-a resimţit doar la primul său concert cu Meditaţii Lăutăreşti, primul său proiect cu vocea: „Asta e cel mai important – să te laşi să fii tu. Să te laşi să te joci, să fii real. În mod paradoxal, «Te cunosc de undeva!» este una dintre emisiunile care sprijină realitatea”, a mai completat Damian Drăghici.

Chiar dacă vor interpreta personaje, acest joc de roluri va reprezenta expunerea copilului din ei, pe care artistul spune că trebuie să îl lase să iasă la suprafață pentru a ne putea bucura, pentru a putea fi din nou fericiţi cu adevărat. „Această emisiune reprezintă o vacanţă emoţională, unde reuşim să lăsăm emoţiile libere, râdem, glumim şi, cel mai important lucru, venim în FORȚĂ! Chiar sper să aducem puţin din atmosfera dată de ritmul meu şi al fraţilor mei din Orchestra Damian & Brothers!”, a dezvăluit Damian Drăghici, în vreme ce buzoianca noastră l-a completat: „Am un mix de emoţii referitor la participarea noastră şi tot ce pot să spun este că, într-adevăr, va fi cea mai mare provocare pe care o vom experimenta. Personal, vin cu gândul să mă distrez, să profit de orice personaj ca să mai descopăr lucruri şi ca să mă arăt publicului exact aşa cum sunt. Niciunul dintre noi nu a mai participat la o emisiune de o asemenea anvergură şi complexitate şi chiar nu ştim la ce să ne aşteptăm!”, a încheiat Cristina Stroe.

*

Cristina Stroe este cea de-a treia soție a lui Damian Drăghici. Originară din Râmnicu Sărat, s-a făcut remarcată după ce s-a înscris la emisiunea „Vocea României” cu piesa Aurei Urziceanu „Dor de viață”. A intrat mai târziu în trupa Andrei și l-a cunoscut pe Damian Draghici, cu care a colaborat.

Cristina Stroe face parte din grupul Damian&Brothers, iar în anul 2018, în timpul unei emisiuni televizate în direct, aceasta a fost cerută în căsătorie. Reacția cântăreței a fost unică întrucât nu se aștepta la acest gest. Deși reacția iubitei sale a fost una neașteptată – „Puteai să nu faci asta la televizor?” -, Cristina a mărturisit apoi într-o postare pe Facebook faptul că se simte fericită și iubită. Aceasta a dorit să menționeze că dragostea trebuie trăită și simțită, dar cel mai important, mai puțin expusă sau transpusă în cuvinte. Cântăreața a ținut să precizeze faptul că „atunci când vine vorba de mine și de Damian, nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora”.

Damian Drăghici, diagnosticat cu ADHD

Născut într-o familie de muzicieni, Damian Drăghici a ridicat în picioare săli întregi de spectacole, fiind catalogat unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta a cântat pe cele mai importante scene ale muzicii internaționale, având grijă să se facă amintit și lăudat de fiecare dată. În portofoliul său de interpret muzical, se marchează faptul că a susținut spectacole  alături de Joe Cocker, James Brown, Shaggy și mulți alții  în cadrul turneului european „Night of the Proms Tour”,  ce a fost desfășurat între anii 2004 și 2006. De asemnea, în mai 2011, a cântat alături de Nigel Kennedy la concertul „Classical meets Jazz” din Piața Constituției din Capitală.

„Nu este evident că am ADHD? Îmi zboară mintea încontinuu”, spunea artistul, potrivit HotNews. Straniu sau nu, Damian Drăghici afirmă faptul că boala de care suferă l-a propulsat în cariera de muzician. Acesta a declarat că „datorită” ADHD a făcut realizabilă cariera de artist și spune că boală persistă, aruncându-i mintea în diferite direcții.

La vârsta de 3 ani a început să cânte la țambal, urmând apoi să se apuce de pian, bass și tobe. Toate acesta, spune arstistul, le-a învățat „mulțumită” ADHD. Acesta mărturisește că toate realizările pe care le-a avut se datorează afecțiunii pe care o posedă. Damian Drăghici nu privește ADHD ca pe o boală, ci mai degrabă o tulburare de persoanliate, după cum declară acesta. „Tot ce am făcut în viața mea am făcut datorită ADHD, nu este de fapt o boală, o tulburare de personalitate, ci înseamnă că în momentul acela nu ești acolo, nu esti prezent, ți-ai dori să fii în altă parte, pentru că ți-ai făcut alte filme. S-a întâmplat ceva în copilărie, o traumă… asta e explicația științifică, cu toate că nu sunt terapeut, deși mi-ar fi plăcut sau mă bate gândul”,  a spus artistul pentru sursa citată.

La doar 21 ani, Damian Drăghici a cunoscut-o pe prima sa soție, un art designer din Grecia, cea care îi va dărui și primul copil, pe Nikolina Drăghici, pe care a ținut-o ascunsă timp de două decenii. Artistul a ținut secret faptul că este părinte mai bine de douăzeci de ani, iar informația-șoc a apărut în presa din România abia în anul 2018, moment în care Nikolina a venit pentru prima dată în România, la tatăl ei.

Viața amoroasă a  artistului continuă cu cea de-a doua cucerire, recăsătorindu-se cu artista americană Jennifer Crestol, cu care a cântat pe scenele din România. Lucrurile nu au mers foarte bine nici în cea de-a doua căsnicie, fapt pentru care Damian Drăghici și-a refăcut viața lângă Paula Rosenberg. După ce a divorțat de Paula Rosenberg, Drăghici a preferat discreția, până în 2018 când a cerut-o de soție pe Cristina Stroe, cu 23 mai tânără decât artist, cea care i-a dăruit, la aproximativ un an de la căsătorie, un băiețel.

Artist de etnie romă, Damian a trăit o lungă perioadă de timp în America, însă ulterior a revenit în România și și-a continuat cariera aici. El susține că este un om simplu, modest, acesta fiind și motivul pentru care poartă numai haine negre. „Port aceleași haine de doi ani de zile, am doar cinci tricouri și doi-trei pantaloni, aceeași culoare: negru”,  a declarat artistul pentru acceași sursă. Damian Drăghici spune că a luat exemplul de la Mark Zuckerberg, Barack Obama, Elon Musk și la Steve Jobs, pentru că, potrivit unui studiu, este mult mai ușor să iei decizii și nu este necesar „să-ți încarci mintea cu alte lucruri”, declara Drăghici.

 

 

 

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker