Politic

Cristea: Spitalul de Pediatrie de la Buzău rămâne la nivel de promisiune

Înființarea unui spital de Pediatrie la Buzău, promisiune de campanie a deputatului USR de Buzău Emanuel Ungureanu, nu se numără printre intențiile de dezvoltare a infrastructurii din Sănătate ale ministerului condus de Vlad Voiculescu, atrage atenția deputatul social-democrat de Buzău Andi Cristea.

Acesta afirmă, prin intermediul unui comunicat de presă, că a transmis o întrebare parlamentară pe această temă ministrului Voiculescu, în luna februarie. Mai precis, Cristea spune că a dorit să afle oficial care este stadiul proiectului înființării Spitalului de Pediatrie de la Buzău.

„Din păcate pentru buzoieni, se pare că acest spital de pediatrie va rămâne la nivel de promisiune, având în vedere răspunsul primit, și anume că Ministerul Sănătății nu are în plan construirea unui Spital de Pediatrie la Buzău, nefiind demarat niciun demers în vederea înființării unei astfel de unități spitalicești în județul nostru”, spune deputatul social-democrat de Buzău Andi Cristea, care, în sprijinul acestei afirmații, face public răspunsul primit din partea responsabililor Ministerului Sănătății.

Articole similare