sâmbătă, 19 septembrie 2020

Creare site WordPress – startul inteligent pentru afacerea ta

Primul pas pe care il faci in crearea afacerii tale online trebuie sa fie intotdeauna unul inteligent!

Piata de e- commerce este in continua dezvoltare, ceea ce inseamna ca tot mai multi romani vor alege sa cumpere online. Foloseste aceste informatii in favoarea ta si adopta un plan de vanzari cu rezultate rapide prin intermediul celei mai bune solutii: Creare site WordPress.

Ce este WordPress

WordPress reprezinta cea mai populara platforma din lume folosita pentru crearea oricarui tip de website: blog-uri personle, website-uri profesionale si chiar magazine online. Extrem de intuitiva si utila, platforma WordPress ofera posibilitatea de implementare a sute de mii de module. Este prevazuta cu un panou de administrare foarte usor de optimizat si astfel,  creare site WordPress reprezinta alegerea ideala pentru orice antreprenor care isi doreste sa isi lanseze o afacere in mediul online.

De ce sa alegi serviciul de creare site WordPress

Avantajele serviciului creare site wordpress sunt nelimitate. Prin intermediul agentiei Plum Media beneficiezi de:

  • Creare site personalizat, unic, potrivit business-ului tau;
  • Access in timp real la orice informatie, privind modificarile implementate asupra website-ului tau;
  • Creare continut seo friendly – imbunatatirea pozitiei site-ului tau in motorul de cautare Google;
  • Design grafic creativ, oferit de specialisti in domeniu;
  • Panou de administrare prin intermediul caruia poti efectua simplu si rapid modificari asupra continutului;
  • Consultanta gratuita.

Nu uita! Site-ul reprezinta cartea de vizita a afacerii tale. Agentia Plum Media include in serviciul de creare site WordPress si:

  • Securitate 100% – Utilizarea unor plugin-uri premium vor conduce intotdeauna la sercurizarea garantata a site-ului tau.
  • Site 100% responsive – Site-ul tau WordPress va arata intotdeauna impecabil, indiferent de device-ul de pe care va fi accesat.
  • Timp de incarcare optim – Rapiditatea cu care paginile site-ului tau se incarca este extrem de importanta, asa ca acest aspect se afla pe lista prioritatilor specialistilor de la Plum Media.
  • Sectiune GDPR implementata – Toti cei care vor accesa paginile website-ului tau WordPress vor avea datele personale in siguranta.

Site-urile WordPress – alegerea ideala pentru start-up-uri

 Site-urile WordPress au fost, sunt si vor fi alegerea ideala pentru start-up-uri. Principalele motive pentru care din ce in ce mai multi antreprenori aflati la inceput de drum aleg aceasta platforma sunt panoul de administrare intuitiv si prietenos, varietatea de teme pe care o ofera platforma, dar si timpul scurt de executie a unui astfel de website. Daca te numeri printre antreprenorii de start-up sau pur si simplu iti doresti sa dai un refresh site-ului tau deja existent, atunci nu mai sta pe ganduri si alege servicii de creare site WordPress.

Asadar, se poate afirma cu usurinta ca serviciile de creare a unui site WordPress sunt la mare cautare, dar si extrem de avantajoase pentru afaceristi – timp economisit, costuri reduse si accesibilitate sporita. Totul prin intermediul unei singure platforme. Specialistii Plum Media iti stau la dispozitie cu toate informatiile necesare, in cazul in care te-ai hotarat sa dezvolti un site WordPress pentru afacerea ta.

 

 

 

 

 

loading...
error: Content is protected !!