Actualitate

COVID 19 / Câte cazuri noi au fost raportate în 24 de ore

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au fost confirmate 19 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus din 275 teste efectuate. Doar 3 pacienți au fost testați în laboratoare particulare și un pacient a fost testat într-o unitate sanitară din alt județ. Pacienții au vârste între 15 ani și 82 de ani, iar anchetele epidemiologice sunt în desfășurare.

DSP Buzău a anunțat încă două decese în rândul pacienților COVID 19.
  • Este vorba despre un pacient în vârstă de 70 ani din Buzău care se prezintă la UPU a SJU Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este testat și confirmat cu SARS CoV2 în 13.04.2021 și transferat pe secția ATI a SJU Bacău. Evoluția clinică este nefavorabilă, astfel că în 29.04.2021 pacientul a decedat. Era cunoscut cu obezitate gr I.
  • De asemenea, o femeie în vârstă de 70 ani din Vernești este testată și confirmată cu SARS CoV 2 în 02.03.2021 la un laborator privat. Se internează la Maternitatea Bucur – București de unde este transferată la Spitalul Sfântul Ioan. Evoluția clinică este nefavorabilă și pe fondul comorbidităților survine decesul. Era diagnosticată cu pancreatită acută nevrotico hemoragică recentă complicată cu pseudochist pancreatic, litiază veziculară, obezitate Gr 2, HTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

error: Continut protejat!!