ActualitateCultură

Corul Happy Kids îi invită pe buzoieni în Piața Dacia la „Ora Pământului 2024”

În această seară, de la ora 20.30, sub deviza „Dăruiește naturii din energia ta!”, peste 10.000 de copii din CantusMundi din România – din care face parte și corul buzoian Happy Kids-, și din Republica Moldova sărbătoresc prin cântec „Ora Pământului 2024”.

Corul Happy Kids îi așteaptă pe buzoieni sâmbătă seară, în Piața Daciei, din municipiul Buzău, alături de alte coruri Cantus Mundi, pentru un concert de o oră. „Peste 100 de copii, zeci de cântece, bucurie și susținere!Cum ar fi dacă toți oamenii de pe Planetă și-ar propune să facă ceva mic, pentru a proteja natura, în fiecare lună?”, transmite profesoara Oana Dobre, coordonatoarea corului buzoian.

Putem fi alături de ei să îi aplaudăm și să cântăm pentru sănătatea planetei, în Buzău, în Piața Dacia. Dar putem fi cu gândul alături și de corurile din alte 80 de orașe, comune și sate, din 32 de județe din România, precum și în raionul Fălești, din Moldova de peste Prut, care vor cânta și vor sărbători „Ora Pământului 2024”.

„Programul Național CantusMundi, derulat de Corul #Madrigal, împlinește anul acesta 10 ani de la oficializarea sa la nivel guvernamental. 70.000 de copii și tineri din 2.043 de coruri cântă în țară și în diaspora și construiesc nuclee culturale complexe, fără bariere de etnie, condiție socială și capacități fizice sau psihice. Cantus Mundi, fondat la inițiativa dirijorului internațional Ion Marin – directorul de onoare al Corului Madrigal, împlinește anul acesta 10 ani de la oficializarea sa la nivel guvernamental”, transmite Cantus Mundi.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker