sâmbătă, 11 iulie 2020

Cornul pentru elevi și preșcolari nu va mai veni de la Turda. Firma contestată s-a retras din contract

Cornul pentru elevii și preșcolarii din județul Buzău nu va mai veni de la Turda. Reprezentanții firmei Logistic Media Pop Art SRL din Ocna Mureș, județul Alba, care câștigase licitația pentru distribuirea produselor de panificație în cadrul programului pentru școli au admis că nu pot onora condițiile contractului și au decis să se retragă din asocierea cu firma din Galați, Patisgal. Programul se va derula în continuare, a precizat președntele Consiliului Județean Buzău pentru campustv, iar  atât cornurile cât și biscuiții vor fi produși și distribuiți de societatea gălățeană.

Decizia firmei care producea cornurile pentru Buzău într-o fabrică din Turda, unde are un punct de lucru, vine pe fondul neregulilor semnalate de autorități în urma controalelor efectuate timp de o săptămână  în mai multe unități școlare din județ, verificări în urma cărora SC Logistic Media Pop Art SRL a fost amendată cu 20.000 lei de către DSP și DSVSA.

După numeroase notificări şi după ce i s-a dat răgaz o săptămână, societatea din Turda a decis să se retragă, la sugestia conducerii Consiliului Judeţean.

Încă de la anunțarea câștigătorilor licitației, OPINIA a atras atenția printr-un amplu articol asupra neseriozității societății în cauză în raport cu alte autorități județene în ceea ce privește derularea programului pentru școli, dar și a neregulilor constatate în alte județe privind calitatea produselor furnizate copiilor.

 

loading...
error: Content is protected !!