luni, 01 martie 2021

Copil de 4 ani scăpat din vedere de părinți, acroșat de o mașină după ce a traversat strada în fugă

Sperietură cumplită pentru o tânără șoferiță. În timp ce se deplasa cu mașina pe strada Oltului, dinspre Bulevardul Stadionului către cartierul 23 August, un copil de 4 ani i-a sărit în fața autoturismului, încercând să traverseze strada în fugă. Din fericire, mașina nu se deplasa cu viteză și șoferița a pus frână la timp. Copilul a căzut se asfalt însă s-a ridicat singur și a fugit în curtea imobilului unde locuiește. Speriată, femeia, în vâstă de 31 de ani, l-a urmat și i-a anunțat părinții despre incident. Minorul a fost transportat la spital pentru investigații medicale, dată fiind vârsta acestuia. Din primele evaluări medicale rezultă că acesta a suferit escortații la nivelul cotului și șoldului drept, potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Buzău. Copilul este conștient și cooperant.

Se pare că băiatul, care provine dintr-o familie de etnie romă, le-ar fi spus părinților că merge la toaleta din curte însă ar fi ieșit în stradă cu intenția să meargă la un prieten de joacă.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!