Educație

FOTO / Copiii, invitați la clubul de lectură „Citim la Teatru”

A început clubul de lectură la Teatrul „George Ciprian”. Este vorba despre proiectul „Citim la Teatru”, dedicat celor mici, elevi din ciclul primar, care se va desfășura  timp de șapte săptămâni, până pe 9 august.

Programul de desfășurare stabilit de Teatrul „George Ciprian” este împărțit pe grupe de vârste astfel: luni și marți în intervalul orar 17.00-18.30, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 8 ani, iar miercuri și joi, în același interval orar, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 10 ani.

Ei vor avea ocazia să participe la activități  interactive precum sesiuni de lectură la teatru și în aer liber, concursuri și jocuri literare, recitare de poezii și citire expresivă. De asemenea, copiii vor putea participa la  vizionarea de spectacole adaptări teatrale ale cărților citite pentru a adcu e poveștile la viață pe scenă. Nu în ultimul rând, copiii sunt invitați să participe la ateliere  de desen și creație literară pentru a stimula creativitatea și imaginația.

Înscrierea în Clubul de lectură „Citim la Teatru” al Teatrului „George Ciprian” se poate face la telefon 0729.081.895 (WhatsApp) sau direct la sediul Teatrului „George Ciprian”, din Aleea Castanilor, nr. 1, Buzău.

Articole similare