miercuri, 08 iulie 2020

Control al reprezentanților Direcției de Sănătate Publică la Policlinica Titulescu

Prefectul Leonard Dimian a discutat cu conducerea Direcției de Sănătate Publică pentru a lua măsuri de urgență  la Policlinica Titulescu, întrucât, în ultima perioadă, la nivelul Instituției Prefectului – Județul Buzău au ajuns mai multe sesizări din partea cetățenilor care reclamă aglomerația creată aici. ”Solicităm cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor SARS CoV-2”, a spus prefectul județului Buzău, Leonard Dimian.

Direcția de Sănătate Publică ar trebui să se asigure că sunt respectate toate normele stabilite de autorități pe perioada stării de alertă, a transmis prefectul Dimian directorului DSP Buzău, Cristina Ungureanu.

„În urma discuțiilor purtate la nivelul Instituției Prefectului, inspectori din cadrul DSP Buzău au desfășurat un control la unitatea medicală, în urma căruia a fost stabilit un set de măsuri care trebuie puse în aplicare imediat. Printre acestea se numără:  accesul în unitate numai a pacienților pentru care s-a realizat programarea telefonică; marcarea zonelor de circulație a pacienților; asigurarea distanțării sociale a pacienților în exteriorul clădirii de către firma de pază și informarea acestora că accesul în unitate se va face doar la ora programării; asigurarea în permanență pentru fiecare cabinet a unui pacient în interior și a unei singure persoane în sala de așteptare”, transmit autoritățile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!